De GamersNET Minecraft-server is weer online!


Zoek je nog een leuke multiplayer-server voor al je craft- en mijnavonturen? Kom dan vooral eens langs op onze huiseigen GamersNET Minecraft-server! Na een korte sabbatical is de gezellige server weer te vinden op het IP gamersnetclan.nl, open voor iedere bezoeker van onze website. De map is wederom gereset, dus er is nog genoeg vrijheid en ruim sop om van te genieten. Laat je creativiteit vrij in de GamersNET Minecraft-server!

De online Minecraft-server wordt gehost door ons erelid Verluci, die onze eigen blokkendooswereld verrijkt met legio handige plugins. Griefen en ander ongewenst gedrag wordt vermeden middels de invoering van Factions, waarmee spelers allianties kunnen vormen en een vertrouwd, veilig plekje op de wereld kunnen claimen. Zorgeloosheid verzekerd.

Op de GamersNET Minecraft-server zullen niet alleen het gros van de livestreams van de game plaatsvinden, het is ook nog eens de plek waar we onze hoofdredacteur Peter de game willen leren spelen. Peter moet mogelijk klaargestoomd worden voor verschijningen in YouTube-video’s van Minecraft, maar snapt eigenlijk geen bal van de game en wil het niet snappen ook. Dat vraagt om een epische montage.

Voor de vorige versie van de GamersNET Minecraft-server maakte we al een strakke promotionele video, waarvan nu de data nog steeds relevant is. Check onze overtuigende promo hieronder:

Het IP gamersnetclan.nl is te vinden met elke legitieme Java-versie van Minecraft. Ook benieuwd naar hoe de toekomst van de nieuwe versie van Minecraft kan zijn? Check onze Minecraft: Windows 10 Edition Beta review!

 1.   
  RikZonderC's avatar

  pfffff… Die Peter toch…

 2.   
  AllardK's avatar

  Zal vanmiddag waarschijnlijk gelijk starten

 3.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Dat word lachen met Peter

 4.   
  Ralph P Scene's avatar

  Ben er even geweest spawn zag er leuk uit.

 5.   
  Moodey's avatar

  Benn nog steeds niet geneigd om de. game te kopen

 6.   
  djonnieboy97's avatar

  binnenkort maar weer eens minecraft op mn laptop laten plaatsen 🙄