De Brabo’s over Battlefront, de Lunar White en meer nieuws! – GamersNET RADIO #284

Wie staan er aan het roer bij aflevering 284 van GamersNET RADIO? Onze Brabanders Lennart en Tom! Niet alleen babbelen de Brabo’s over tal van interessante nieuwtjes die de afgelopen week op GamersNET verschenen, ze raken ook nog eens in discussie over de Lunar White-controller voor Xbox One en nemen een aantal bellers aan voor een informatief vragenrondje!

Daarnaast bespreken Lennart en Tom de releasedata van de twee aanstormende Uncharteds, praten ze over de beta van Star Wars: Battlefront en verklooien ze de Release van de Week wederom. Ook laat moederlief Frans Otjes een bericht achter op de voicemail, maar draaien de heren uiteindelijk gewoon een klassieker van chiptune-held RoccoW, in plaats van zoonlief Hans.

De alles en nog zo veel meer vind je allemaal in GamersNET RADIO Aflevering 284!


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes!

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 284 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    StroopKonijn's avatar

    Nice as always 🙂