Kojima’s tip voor MGS5: The Phantom Pain: ‘speel niet te veel’

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain kan bij vlagen erg lastig zijn en vooral wanneer je geen goede strategie hebt, zul je meer dan eens het Game Over-scherm voorgeschoteld krijgen. Voor iedereen die met de handen in het haar zit, komt de meester himself met een gouden tip.

Metal Gear Solid-maker Hideo Kojima raadt alle spelers via Twitter aan om regelmatig even een pauze te nemen. Dat voorkomt frustraties, strategische blindheid en andere vervelende verschijnselen.


Daarnaast gaf Kojima toe dat hij zijn games al jaren niet meer speelt nadat ze zijn verschenen. Hij komt dan altijd dingetjes tegen die hij nog had willen veranderen en dat is niet goed voor zijn innerlijke rust:


Je hoort het: neem regelmatig een pauze tijdens het gamen. Breng tijdens die pauze ook vooral eens een bezoekje aan GamersNET, want daar kun je nooit te lang achtereen mee bezig zijn.

  1.   
    LeroyJenkins's avatar

    HIDEO_KOJIMA ✔ @HIDEO_KOJIMA_EN
    Pls take a break time to time as this free infiltration exhausts you if playing for a long time, that way you can take your time to write us and ask us what the deal is with the PC release that only contains 8mb of data.

    Zo gecorrigeerd 8)

  2.   
    steuffie's avatar

    haha das ff toevallig

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Een ontwikkelaar that CARE!!

    Wat een pracht van een game zeg.
    Het lijkt wel dat ik nu op het punt van release (om even te schatten) 32 uur in de game heb gestopt, maar ik ben pas bij 8% in de game!!! x’D

    De side missies zijn ook fantastische leuk om te spelen, en het is een ware kunst om als een geest onopvallend je missie uit te voren en te beëindigen!

    Dus sorry Kojima maar ik ga lekker verder spelen, kan heel moeilijk de game neerleggen.

    P.s. ik heb ook té veel tijd in mijn kindje gestoken…Mother Base.

    Off topic: Wanneer kunnen we trouwens online gamen of bases invaden?!? 8)

  4.   
    Moodey's avatar

    Als het goed is kun je FOBs (base invaden enzo) vanaf missie 22 heb ik gelezen.. geweldige game tho