Crucible-modus Destiny: The Taken King krijgt gratis preview week

Spelers die een exemplaar van Destiny bezitten, krijgen volgende week al de kans om de Crucible multiplayer van The Taken King te spelen. Van 8 tot en met 14 september houdt Bungie namelijk een Crucible Preview Event, waarbij je de competitieve multiplayer een week lang volledig kunt spelen, nog voor The Taken King in de winkels ligt.

Deze preview week biedt één week lang toegang tot alle nieuwe mappen uit The Taken King, alsmede twee nieuwe spelmodi. Deze preview is beschikbaar voor alle spelers op alle systemen, zolang je maar over een exemplaar van Destiny beschikt. Een pre-order van The Taken King is niet vereist. Je moet het qua vaardigheden en uitrusting nog wel gewoon doen met de dingen die je personages nu bezitten, dus je kunt nog niet met de nieuwe Supers aan de slag.

Zodra de uitbreiding The Taken King verschijnt op 15 september, dien je deze te kopen om verder te kunnen gaan met de nieuwe mappen en spelmodi in de Crucible.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  tof zou houden ze de spelers weer wat tevreden

 2.   
  bullet0verdose's avatar

  heel gaaf dit!!

 3.   
  Overload14's avatar

  Wel leuk dat ze zon acties doen ( doen ze tenminste nog iets deftig bij Bungie ) maar persoonlijk is mijn interesse in Destiny al lang weg.