Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

De toekomst van GamersNET – Hot Koffie Show #70

Hoe zal de toekomst van GamersNET eruit zien? Tom en Peter bekijken hun toekomst voor zich met toffe ideeën, en reizen naar een toekomstige Hot Koffie Show.

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Als Tom in de toekomst met tape over zn tepels rondloopt blijf ik nog wel even bij Gamersnet. Kappa

 2.   
  ArieV's avatar

  dat cliffhanger tho

 3.   
  _BeefCake99_'s avatar

  en dat is voor…….. WAT. KUTKLIFFHANGERS

 4.   
  tijn80's avatar

  Leuke show weer. 🙂

 5.   
  Musicman88's avatar

  Ikspeelnooitpokemon schreef, "Als Tom in de toekomst met tape over zn tepels rondloopt blijf ik nog wel even bij Gamersnet. Kappa"

  Er zijn dan weer anderen die ik niet zo wil zien rondlopen, maar ik noem geen namen hoor Peter 8)

 6.   
  soldierarjan's avatar

  Wat een rond einde niet eens een hint.

 7.   
  Petor's avatar

  Musicman88″][quote=”Ikspeelnooitpokemon schreef, "Als Tom in de toekomst met tape over zn tepels rondloopt blijf ik nog wel even bij Gamersnet. Kappa"

  Er zijn dan weer anderen die ik niet zo wil zien rondlopen, maar ik noem geen namen hoor Peter 8) [/quote]

  Ok, dat heet uitdagen smeerpijp! 🙂

 8.   
  Leukste's avatar

  De audio van de intro was een stuk luider dan het moment waarop jullie begonnen te praten. Verder weinig op deze Hot Koffie Show aan te merken. Akeo heeft prima geëdit. En er is goed gebruik gemaakt van het green screen. Het green screen heb ik al even niet gezien namelijk. Bij de ideeën die worden voorgedragen zit er wel wat tussen. VR gaat het opnieuw proberen. Ik ben benieuwd of het nu wel doorzet.

  Iedereen staat te springen om bij een vriendendag te zijn. Een gezamenlijke bbq is een goed idee. En een kleine bijdrage voor al dat vlees en fris/bier is dan wel op te brengen geloof ik. Daar kun je de community nog hechter mee maken. Al moet je het wel special zien te houden.

  De HKS heeft wat aanpassingen gehad. Ik vind dat dit de show ten goede komt. Er wordt steeds meer met de reacties van de GN fans gedaan en er wordt ook op gereageerd met tekst en uitleg. De opzet met hoe de stellingen nu tot stand komen kan ik alleen maar lovend over zijn.
  Hoe de HKS er over 10 jaar uit zou zien? Dit kan héél simpel zijn, maar ook heel moeilijk. Als deze formule werkt en we dit met een mix van de actuele dingen kunnen blijven brengen in de HKS staat dit als een huis. Als mensen echter in de komende jaren weer meer persoonlijke inbreng willen zien van hun vragen wordt dat lastiger, omdat er wel meer mensen zijn met persoonlijke vragen. En we hebben gezien dat je dan toch mensen teleur moet stellen. We willen ze wel bespreken, maar niet ten kosten van de actuele dingen. Misschien is het dan beter om die een antwoordt per email, naar de persoon zelf te sturen. Of om die naast de HKS te behandelen in een schriftelijk nieuwsbericht en ze daar te plaatsen met de antwoorden op die vragen in tekst. Zo laat je zien dat ze niet vergeten worden. Maar dat er een andere stelling was die wel de HKS heeft gehaald, omdat die veel meer mensen aansprak.

  GamersNET Radio is een special iets. Maar ik vond het toffer met de oude setting waar je dan de discussies terug kon luisteren. Daarop kon je reageren en jullie namen die reacties dan weer kort mee in de daarop volgende week.
  Ik snap dat jullie tijdens de show interactie met je GN fans willen (door middel van het inbellen), maar dan zal het toch wel iets meer dan hallo en doei moeten zijn. Anders voegt het naar mijn idee weinig toe. Dat mensen inbellen met wat ze met de vakantie aan het doen waren was dan wel weer vermakelijk.

  De opkomst bij streams blijft gelijk of daalt zelfs zoals we op 2 september zagen. Er werden in de chat al ideeën uitgewisseld. Maar het zal zorgelijk worden als dit doorzet. De vaste mensen die de streams bijwonen zullen blijven. Maar we willen zo graag ook nieuwe mensen aantrekken. En juist dit laatste blijkt erg moeilijk te zijn. Om hier een oplossing voor te vinden moet ik zelf ook nog goed nadenken.

  Ik verwacht in ieder geval met de lente/zomer dat je de cocktail video’s blijft maken Tom. Daar heb je iets specials.

  Ik zie potentie in het besluit dat GN meer naar buiten wil en op evenementen verschijnt met de tuktuk. Nu is het nog zaak om jezelf voor te stellen aan zoveel mogelijk mensen op deze evenementen. In de hoop dat die weer met mond op mond reclame verder gaat.

  Peter, je stopt midden in je zin. 🙄 We horen nog wel welke bestemming het was.

 9.   
  Svend's avatar

  Hé Tom en Peter,
  Je spreekt mijn naam uit alsof er en t staat, dus je schrijft Svend maar je zegt Svent.
  Leuke koffie show.

 10.   
  RemcoS81's avatar

  De T-shirt van Peter gaat iig ook lekker lang mee in de toekomst. 🙂

 11.   
  MikeGevers's avatar

  Binnen tien jaar heeft GamersNET de wereld overgenomen, punt uit. De GN-vriendendag wordt een verplichte wereldwijde feestdag en vrijdag de verplichte wekelijkse rustdag i.v.m. GamersNET Radio en Friday Night Live.

  Edit: Hans Otjes wordt de focus van de staatsreligie in de nieuwe wereldorde.

 12.   
  WoKingNL's avatar

  Mooi dat Totally spies telefoon geluid in de toekomst 😉

 13.   
  TinusGN's avatar

  Wat vinden jullie van die “Lunar white” controller van xbox is dat gewoon zo’n ding zo van “Ja vebeterde grip shit coole gouden shiz betere draad shit en nog meer shit shit shit!!!”

 14.   
  3333/3333's avatar

  GamersNet moet groter worden, maar wel klein blijven… eh

 15.   
  Sa.'s avatar

  MikeGeversNET schreef, "Binnen tien jaar heeft GamersNET de wereld overgenomen, punt uit. De GN-vriendendag wordt een verplichte wereldwijde feestdag en vrijdag de verplichte wekelijkse rustdag i.v.m. GamersNET Radio en Friday Night Live.
  Edit: Hans Otjes wordt de focus van de staatsreligie in de nieuwe wereldorde."

  Dit. +1 😛

 16.   
  PSPfreaky's avatar

  GamersNET is gewoon uniek met de livestreams en hoe ze de community erbij betrekken. Dat gedeelte moet gewoon blijven. En het lijkt net alsof Tom de video heeft geëdit, dus Akeo heeft goed werk verricht 🙂

 17.   
  mitchel1988's avatar

  blijf het top vinden! 🙂

 18.   
  sander123456789's avatar

  Stelling:
  Nintendo moet zich zorgen maken om een Apple-TV met App-Store voor casual gamers.
  In een later stadium moeten Microsoft en Sony dit ook gaan doen met de Hardcore doelgroep.