World of Warships verschijnt 17 september

Zojuist heeft Wargaming bekend gemaakt dat World of Warships op 17 september aanstaande verschijnt. Na een lange beta is het dus eindelijk tijd om officieel aan de slag te gaan met de game. Volgens de ontwikkelaars gaat dat ook gebeuren, want volgens hen speelden de twee miljoen beta-spelers de game gemiddeld drie uur per dag!

Bij de lancering zullen twee tech trees aanwezig zijn, van de Verenigde Staten en Japan, alsmede schepen uit Engeland, Duitsland en Rusland. In totaal zullen tachtig schepen beschikbaar zijn bij launch. Uiteraard zal de game significant groeien als deze verschenen is.

Zijn jullie van plan aan de slag te gaan met World of Warships?

 1.   
  Basman01's avatar

  Ben nog steeds bezig met de BETA. 8)

  Is er toevallig hoop om deze game op de Xbox one te verwachten?

 2.   
  Kamelot2's avatar

  Ben sinds de pre alpha al bezig xD. Word tijd voor een nieuwe lijn en die komt in oktober. German tree komt dan beschikbaar

 3.   
  petiertje's avatar

  ben er al sinds closed beta mee bezig. heb nog wel even te gaan tot mijn eerste tier10. De nieuwe game mode, ranked battles, klinkt ook veelbelovend. benieuwd wat het verder gaat worden.

 4.   
  Basman01's avatar

  ”Kamelot2″ schreef, "Ben sinds de pre alpha al bezig xD. Word tijd voor een nieuwe lijn en die komt in oktober. German tree komt dan beschikbaar "

  De Bismarck 😮 😀

 5.   
  Kamelot2's avatar

  Basman01: Inderdaad! Ik heb de Tirpitz al en ben nu benieuwd naar de Bismarck!