King’s Fall raid Destiny verschijnt drie dagen na release The Taken King

De vijftiende van deze september zal door menig Destiny-liefhebber aangemerkt staan in de agenda, want dan is het zover: de release van Destiny: The Taken King. Met deze grote uitbreiding op de shooter van Bungie wordt ook een nieuwe raid, King’s Fall genaamd, geïntroduceerd, al werd onlangs bekend dat King’s Fall niet direct bij de release van The Taken King beschikbaar zal zijn.

Gelukkig blijkt nu dat we niet al te lang hoeven te wachten voordat de nieuwe raid dan wel gespeeld kan worden. King’s Fall zal namelijk drie dagen na de release van The Taken King, op 18 september, al beschikbaar zijn. Wil je hem dan gelijk uitproberen, dan zal je de dagen ervoor wel stevig door moeten gamen. Om toegang te krijgen tot de raid, die gespeeld kan worden met zes man, moet je namelijk het einde van The Taken King bereikt hebben. Dit is ook de reden van de latere release van King’s Fall, aldus Bungie. Hiermee wil de ontwikkelaar voorkomen dat gamers zo snel mogelijk door de verhalende content van The Taken King gaan om maar toegang te krijgen tot de nieuwe raid.

Voorafgaande aan de release van The Taken King ook een flinke update uitgerold. Hierin wordt onder andere het level-systeem aangepast en vervangt Bungie de stem van Peter Dinklage voor die van Nolan North. Update 2.0 zal een week voor de release van Destiny’s The Taken King, op 8 september, beschikbaar zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren