Gratis extra content voor Killing Floor 2; game is dit weekend gratis te spelen

Ontwikkelaar Tripwire Interactive is een bezig bijtje rondom Killing Floor 2. Niet alleen lanceren de heren het Incinerate ‘N Detonate Free Content Pack voor de game, vanaf deze donderdag is de Early Access-shooter ook gratis te downloaden op Steam. Gamers kunnen de game tot en met zondag gratis uitproberen, maar gedurende die tijd is er ook de mogelijkheid om Killing Floor 2 met 33% korting aan te schaffen.

In het Incinerate ‘N Detonate pakket zitten twee nieuwe maps, twee nieuwe perks, dertien nieuwe wapens en nog veel meer extraatjes om Killing Floor 2 mee te verrijken. Tripwire Interactive verzamelt alle nieuwigheden in een aantal strakke infosheets, alsmede een toffe infographic mee te leveren. Als er iets is waar wij gamers blij van worden, dan is het wel bakken data, weergeven met geinige pictogrammen en statistiekjes.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Tom's avatar

  Met dank aan WauWsy (en Alfa Warrior) voor de nieuwstip!

 2.   
  Downzilla's avatar

  Gratis extra content lol, de game is unreleased en in early acces het is gewoon een update. Maar wel goed voor de marketing. En that gore tho

 3.   
  Puddingboom's avatar

  Downzilla schreef, "Gratis extra content lol, de game is unreleased en in early acces het is gewoon een update. Maar wel goed voor de marketing. En that gore tho"

  Dit dus precies haha.

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Downzilla zit goed op te letten 😛

 5.   
  WauWsy's avatar

  Ik heb het weer een aantal uur gespeeld en ik vind het een leuke update! Alleen nog de fire class niet gespeeld.

  De nieuwe maps zijn heel leuk.

  Alleen zit ik toch meer te wachten op de sharpshooter perk 🙂

 6.   
  ivo001's avatar

  Nice, die wil ik wel eventjes testen. Al zal ik voor kopen wachten op een PS4 release.