Gelekte trailer toont beelden van aankomende Warcraft-film

Hoewel iedere film die is gebaseerd op games kan rekenen op scepsis, is er in het geval van Warcraft sprake van een veelbelovend uitgangspunt. Het universum waarin vele spelers zich wereldwijd regelmatig wagen, biedt een uitstekende inspiratie voor de overgang naar een avondvullende film en dat is natuurlijk precies het geval met de aankomende verfilming.

Helaas is er tot op heden maar weinig materiaal verschenen en het blijft overwegend dus giswerk wat wij mogen verwachten van het uiteindelijke resultaat. Ook een gelekte trailer met offscreen beelden, die je hier kunt bekijken, vergt enige verbeelding om wat van te maken. De beelden zijn namelijk van nogal lage kwaliteit, maar hetgeen te zien is, belooft veel. Mounts, monsters en vertrouwde personage’s komen voorbij en als wij de begeleidende teksten mogen geloven, staat ons wat moois te wachten. Geduld is dus nog even een schone zaak. Kijk jij uit naar de Warcraft film?

 1.   
  Thijs.'s avatar

  het ziet er super nice uit voor hoever je het kan zien 😀

 2.   
  Felis_Rufus's avatar

  Thijs. schreef, "het ziet er super nice uit voor hoever je het kan zien 😀 "

  Ik moest flink gluren, maar het oogt allemaal vrij authentiek. Ik hoop dat de verhaallijn ook te pruimen is. Deze wil ik in ieder geval zien.

 3.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Ziet er goed uit.