Hideo Kojima trots op ontwikkeling Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Ook al is de samenwerking tussen Konami en geestelijk vader van Metal Gear, Hideo Kojima, op de klippen gelopen, Kojima heeft nergens spijt van en is ontzettend trots op de ontwikkeling van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Op zijn Twitter laat hij dit weten, samen met de woorden ‘full of heart’.

Hij wil dat iedereen die The Phantom Pain aanschaft, geniet van de laatste Metal Gear Solid uit zijn handen. Ook de beroemde quote van Snake, ‘kept you waiting huh’, kan hij niet in zijn tweet weglaten. Alle eer gaat naar Hideo Kojima en zijn team, niet?

Wie gaat Metal Gear Solid V: The Phantom Pain helemaal kapot spelen? De game verschijnt officieel morgen voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Hij wil dat iedereen die The Phantom Pain aanschaft, geniet van de laatste Metal Gear Solid uit zijn handen.

  πŸ˜₯

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik had nooit Ground Zeroes moeten gaan spelen!

  Ik heb verder nog nooit een Metal Gear Solid spel gespeeld toen ik Ground Zeroes aanraakte. Omdat het gewoon eenmaal mijn smaak niet was. Maar Ground Zeroes bracht me op andere gedachte en toen ben ik gaan verdiepen in de serie.

  Toen ik eenmaal de Metal Gear Solid The Legacy edition had gekocht, kwam opeens de ruzie tussen Kojima en Konami om de hoek kijken. Elke keer als ik iets nieuws aanraakt, komt er opeens een grote negatieve verandering… πŸ™

 3.   
  Angello_1990's avatar

  Heb hem vanaf vrijdag gespeelt en heb hem alweer door verkocht het is een super game maar helaas heb ik het gedult er niet voor ik ga toch voor een goede shooter

 4.   
  DaxPg's avatar

  Helaas moet ik nog 1 dagje wachten tot ik mijn collector’s edition binnen heb. maar kom ik ws mijn huis even niet meer uit. boooe voor degenen die hem al sinds vrijdag hebben. *huilt in zijn ps4 controller*

 5.   
  PaNNa's avatar

  Morgen gaan ophalen als ik opweg ben naar huis en ik kan hem pas vrijdagavond spelen. Te veel werk, soms heb je tegenslag πŸ™„

 6.   
  N-Sortin's avatar

  DeAdSeYe schreef, "Ik had nooit Ground Zeroes moeten gaan spelen!
  Ik heb verder nog nooit een Metal Gear Solid spel gespeeld toen ik Ground Zeroes aanraakte. Omdat het gewoon eenmaal mijn smaak niet was. Maar Ground Zeroes bracht me op andere gedachte en toen ben ik gaan verdiepen in de serie.
  Toen ik eenmaal de Metal Gear Solid The Legacy edition had gekocht, kwam opeens de ruzie tussen Kojima en Konami om de hoek kijken. Elke keer als ik iets nieuws aanraakt, komt er opeens een grote negatieve verandering… πŸ™ "

  Zou het door jou komen?
  πŸ™„