Fallout 4 bevat 275 individuele XP levels

Groots, dat zijn RPG’s vaak en dat gaat ook voor Fallout 4 gelden. In een interview met Official Xbox Magazine vertelde een woordvoerder van Bethesda dat er 275 individuele XP levels in de game zitten. Je gaat niet alleen een level omhoog met je personage, maar ook elke perk die je bezit.

Dit betekent dat je in Fallout 4 grote verschillen gaat zien en je echt moet gaan kiezen wat jouw favoriete perks en upgrades zijn. Het wordt dan ook een lastige taak die vast en zeker behoorlijk wat tijd gaat opslokken.

You’ll still level up via XP, and each level increase will still give you a point to spend on a perk, but now those perks have varying XP levels of their own. It’s perk-ception, essentially, and means that, should you theoretically play long enough to max out every tier of every single one gaining untold buffs and no doubt all kinds of horrendous real-world illnesses in the process – you’ll top off with a total of 275.
Fallout 4 staat gepland voor een release op 10 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  DB Ries's avatar

  Als de perk the Mysterious Stranger er maar in zit

 2.   
  Rolf31's avatar

  Sodejuh… Das niet mis. 😮

 3.   
  fabiankok's avatar

  Wacky Wastland op kunnen levelen? Zou leuk zijn 😛

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  Leuk allemaal maar wat ik graag zie is een grote open wereld gebied. De spel wereld van Fallout 3 en vooral van New Vegas waren in mijn ogen wat te klein.

  Best dat ze hier allemaal tijd en energie insteken, maar ik zie ook graag een groot open wereld gebied. Hopelijk steken ze hier ook veel tijd en energie in en niet alleen maar in RPG gedeeltes.

 5.   
  PaNNa's avatar

  Dat hoop ik toch ook dat de wereld wat uitgebreider is, we zullen afwachten. Maar dit is toch al niet mis.

 6.   
  _BeefCake99_'s avatar

  Maak je maar geen zorgen over de grootte, want de game developer speelt/speelde het spel tijdens ontwikkeling en na ong. 200 uur had hij nog steeds niet alles gezien.