GN Poll: Naar welke game in september kijk jij vooral uit?

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiëren ze heel wat af. Elke maand geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van vorige keer, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

Gamebeurzen staan garant voor spektakel en een beurs als de E3 overlaat ons met nieuwe informatie over games. Maar wat is nu eigenlijk jullie favoriete gamebeusr? Meer dan de helft van de stemmers noemt de E3 als favoriet, terwijl op gepaste afstand Firstlook en Gamescom volgen. Een greep uit jullie reacties:

Supergido:

Toch maar voor de E3 gekozen, zeker ook omdat ik het dit jaar helemaal heb gevolgd. Ze moeten alleen niet verder de richting in gaan van het praten … praten en nog meer nutteloos praten maar gewoon net zoals Microsoft een aantal vette trailers na elkaar plaatsen waardoor je van je stoel wordt afgeblazen.
E3 is de enige conferentie voor mij waarna ik 1 maand later nog steeds een goed gesprek kan hebben met iemand over iets wat ik daar gezien heb. Daarom is E3 voor mij de nummer 1.
WoKingNL:
Het was eerst gamescom maar het is daar tegenwoordig gewoon zo druk dat ik de drukte die er eerst was bijna rustig kan noemen Tegenwoordig hou ik het maar bij e3 vanachter mn pc..
Soldierarjan:
De E3 natuurlijk door de grote show en persconferentie en de nieuwe beelden is voor mij de belangrijkste beurs van het jaar.
Check CrewGrounds voor de meningen van de GamersNET-redacteuren.


Nieuwe stelling
Met september gaat het gameseizoen traditioneel van start en dit jaar worden we direct overladen met grote releases. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, Mad Max en FIFA 16; het is een greep uit de games die deze maand verschijnen. Maar naar welke game in september kijken jullie nu eigenlijk vooral uit? Laat het ons weten door je mening te geven over de stelling van deze maand:

Naar welke game in september kijk jij vooral uit?

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    Tony hawk pro skater 5 omdat ik weer me jeugd wil ophalen dankzij Tony.

  2.   
    matdriks's avatar

    sorry maar er is geen game voor mij waar ik naar uitkijk.
    Ik heb nog veel te veel games die ik moet spelen.

  3.   
    Thijs.'s avatar

    mad max

  4.   
    gamerfriend01's avatar

    Mad Max!! Gewoon wat hersenloos knallen en wat door de woestijn scheuren met je auto, want daarom game ik, niet om een moeilijk verhaal te volgen, maar gewoon om je te vermaken. Be Mad!!

  5.   
    stan_the_manNL's avatar

    ik ga voor het eerst fifa kopen! ik game al zo’n 10 jaar maar nog nooit echt fifa gespeeld. ben benieuwd

  6.   
    Corneliuscan's avatar

    Mad max. Hoop dat het een hele goeie verassing word

  7.   
    Moodey's avatar

    Zit toch wel degelijk te wachten op Metal Gear :3

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    Eigenlijk geen voor.opig 1ste spel is pas Uncharted

  9.   
    DaanDeGamer's avatar

    Black ops 3!

  10.   
    DaanDeGamer's avatar

    O wacht niet in deze maand haha

  11.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Deze maand niks, ik ga in elk geval wel Plants VS Zombies Garden Warfare 2 en Uncharted: The Nathan Drake collectie kopen!

  12.   
    PaNNa's avatar

    Metal Gear Solid 5 voor mij, ik kijk toch het meest uit naar november 🙂

  13.   
    mheiden21's avatar

    Deze maand nog teveel twijfels, denk dat ik nog ff wacht met aanschaf, heel misschien Mad Max maar wil eerst ff wat gameplay zien op twitch om zeker te zijn of het wel in me straatje valt.

  14.   
    Riddle-me-this's avatar

    Forza 6

  15.   
    D_Dog's avatar

    Metal gear solid 5 phantom pain uiteraard.

  16.   
    Basman01's avatar

    Dit wordt voor mij weer: September maand, FIFA maand. Ik ben erg benieuwd hoe dit deel speelt, zeker omdat dit een game serie is die ik altijd het seizoen vol game

  17.   
    Bram_M99's avatar

    Voor mij word het Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Dit is mijn eerste game in de reeks en tot nu toe: Heerlijk! Echt een toffe game, hoe het in elkaar zit qua actie en toch humor vind ik zo leuk gedaan! Verder kijk ik deze maand niet echt ergens naar uit. 🙂