Releasedatum Guild Wars 2: Heart of Thorns bekendgemaakt

ArenaNet en NCSoft hebben gezamenlijk de releasedatum aangekondigd voor Guild Wars 2: Heart of Thorns. Tevens lieten beide partijen weten verschillende pre-order-bonussen aan te bieden aan mensen die de game via de officiële website aanschaffen. De releasedatum voor Guild Wars 2: Heart of Thorns werd middels onderstaande Tweet bevestigd voor 23 oktober van dit jaar.

De eerste uitbreiding van Guild Wars 2 is al verkrijgbaar vanaf 44,99 euro. Hiervoor krijg je de Standard Edition, die enkel de uitbreiding bevat. Echte fans kunnen ook nog kiezen voor de Deluxe Edition van 74,99 euro of de Ultimate Edition voor 99,99 euro. Check op de Guild Wars-website wat er terug te vinden is in deze edities.

  1.   
    gunnarwish's avatar

    Cant wait!
    Zeer benieuwt wat er vandaag op PaX nog gaat verteld worden over HoT.

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Eindelijk eens! Nou als ze nog eens genoeg content toevoegen zodat het de €50 waard is dan haal ik hem wellicht ook nog.

    Ik vind het maar jammer dat je eigenlijk helemaal niks krijgt voor je geld, ik heb 30 euro betaald voor het spel en daar kreeg ik tientallen mappen, 8 classes, 5 races en tientallen quests voor. Deze DLC is jammer genoeg niet eens 10% van het gehele spel 🙁

  3.   
    Jarek's avatar

    Yay! 😀