Daniël en Tom over Walkmans en meer opvallend nieuws! – GamersNET RADIO #283

Ook aflevering 283 van GamersNET RADIO was een goedgevulde show! Het dynamische uitloop-duo, bestaande uit Tom en Daniël, zat klaar voor de wekelijkse bespreking van het grootste nieuws en veel gezelligheid onder gamers bovendien. De twee presentatoren vullen het uur met veel opmerkelijke nieuwskoppen, het einde van de game-komkommertijd en veel gebabbel met een aantal leuke live-bellers!

De heren klooien wat aan, nuttigen een pilsje en praten onder meer over Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain nieuwigheden, de review van Until Dawn, nieuws over Nintendo’s nieuwe console en nog veel meer. Uiteraard maakt Hans Otjes deel uit van onze klassieke radioshow met een toepasselijke hitsong uit zijn repertoire! Laat vooral van je horen met jouw bevindingen over het nieuws of een tip voor GamersNET. Jullie input maakt (of breekt) onze show!


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes!

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 283 van GamersNET RADIO![/radio]

 1.   
  AtomicDogg's avatar

  Is die Youtuber toevallig Paul Goudsmit a.k.a Theking77nl?

 2.   
  mattioza's avatar

  Nice cocktails 🙂

  De Japanse blijft vreemd. Koop je een brood voor een paar honderd Yen, kan mij voorstellen dat je als toerist je de eerste keer in het zak gezet voelt 😀

 3.   
  Petor's avatar

  @Atomicdog: Neen 🙂

 4.   
  AtomicDogg's avatar

  Petor schreef, "@Atomicdog: Neen :-)"

  Oke, MSI sponsort hem ook dus ik dacht er meteen aan.