Forza Motorsport 6 is goud; demo op 1 september

Goed nieuws voor racefanaten, want Forza Motorsport 6 is zojuist ‘goud’ gegaan. Ontwikkelaar Turn10 is klaar met de hoofdgame en het spel is onderweg om geproduceerd en verscheept te worden. Benieuwd naar het resultaat? Vanaf volgende week dinsdag, 1 september, is een demo van de game te downloaden. Iedereen die de demo speelt, krijgt de nieuwe Ford GT geheel gratis toegevoegd aan je Forza Motorsport 6-garage.

Naast dit nieuws onthulde Turn10 ook de laatste groep auto’s:

2015 Mercedes-AMG GT S
1979 BMW #6 BMW Motorsport M1 Procar
2015 Volvo S60 Polestar
2014 Audi #45 Flying Lizard Motorsports R8 LMS ultra
2014 BMW #5 Ebay Motors 125i M Sport
2014 Chevrolet #3 Corvette Racing Corvette C7.R
2015 Jaguar XKR-S GT
1976 Lotus #5 Team Lotus 77
1969 Lola #10 Simoniz Special T163
2014 Ferrari California T
Hiermee zijn alle 460 auto’s uit de gewone editie van Forza Motorsport 6 bekend. Een volledig overzicht is te vinden op de Forza Motorsport website.

Lees meer over deze Xbox One-exclusive in onze Forza Motorsport 6 preview.

 1.   
  gamerfriend01's avatar

  Moet deel vijf ook nog steeds kopen. Vraagje gamersnet is het de moeite om beide delen apart te kopen of is alleen het recentste deel de moeite waard?

 2.   
  ChielB's avatar

  Deel 6 moeten we nog volledig spelen/reviewen, dus daarover valt lastig te oordelen. Forza 5 was een hele toffe game, maar heeft jammer genoeg niet heel veel banen om te racen. Dat doet 6 sowieso beter.

  Ik zou even de review van Forza 6 afwachten en als die echt top is alleen voor dat deel gaan. Althans, voor een ‘gemiddelde’ gamer. Misschien als je een extreme fan/verzamelaar bent dat je Forza 5 nog wel gaat zoeken, dan wil je gewoon alles hebben uit de serie. 🙂

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  ChielB schreef, "Deel 6 moeten we nog volledig spelen/reviewen, dus daarover valt lastig te oordelen. Forza 5 was een hele toffe game, maar heeft jammer genoeg niet heel veel banen om te racen. Dat doet 6 sowieso beter.
  Ik zou even de review van Forza 6 afwachten en als die echt top is alleen voor dat deel gaan. Althans, voor een ‘gemiddelde’ gamer. Misschien als je een extreme fan/verzamelaar bent dat je Forza 5 nog wel gaat zoeken, dan wil je gewoon alles hebben uit de serie. 🙂 "

  Dankjewel voor antwoord!

 4.   
  gamerfriend01's avatar

  Zijn de auto’s uniek per game of vind je de auto’s van deel vijf ook terug in deel zes + wat nieuwe?

 5.   
  Alias's avatar

  Door de verschillende Forza’s heen die ik gespeeld heb kom je altijd een hoop auto’s tegen die ook in de voorgaande delen zaten. De oude bekende auto’s zullen er bijvoorbeeld altijd wel in zitten, maar van sommige types doen ze het nieuwere model (en soms zelfs het prototype) er in. En dan hebben ze natuurlijk ook soms het geluk dat er compleet nieuwe types worden geproduceerd door autofabrikanten.

 6.   
  Noice!'s avatar

  ”gamerfriend01″ schreef, "Zijn de auto’s uniek per game of vind je de auto’s van deel vijf ook terug in deel zes + wat nieuwe?"

  Je vindt wel dezelfde auto’s terug, maar het zijn allemaal Forza Vista auto’s. Dus niet zoals in Gran Turismo dat er nog steeds PS2 auto’s tussen zitten om het aantal kunstmatig hoog te houden; elke auto die je ziet heeft zoveel detail als je mag verwachten van deze prachtige game!