Mad Max krijgt exclusieve content op PlayStation 4

Fans van Mad Max die de game gaan aanschaffen voor de PlayStation 4 kunnen rekenen op wat exclusieve content. Bij deze versie worden namelijk twaalf versiersels meegeleverd voor voorop je motorkap. De zogenoemde Longlooker, Wez Pads and Hawk, Humongous Mask, Feral Boomerang, Aviator Helm, The Furry Toadie en de Bearclaw’s Mask komen al naar voren in onderstaande trailer, de resterende vijf zullen later onthuld worden.

Zoals voor de oplettende kijker in de trailer te zien is is de content exclusief voor de PlayStation 4 tot minimaal 30 november van dit jaar. Hierna bestaat de kans dus dat deze ook naar de Xbox One en pc komen. Hierover hebben zowel ontwikkelaar Avalanche Studios als uitgever Warner Bros. Interactive echter nog niets bekend gemaakt.

Mad Max ligt vanaf volgende week donderdag in de winkel.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  heb de game gekocht voor de pc, kan niet wachten tot maandag! ben zo benieuwd. Vond de film erg gaaf en de game deed mij een beetje denken aan batman in een ander jasje met eeen vleugje freedom vanuit farcry of iets in die richting erbij. Ik hoop alleen wel dat de game goed runt ๐Ÿ˜†

 2.   
  gamepower's avatar

  ik weet nog steeds niet wat ik van die game mag verwachten, is het nu een racer, vecht of shooter game of een mengeling van dit alles, het blijft voor mij wat vaag… ik wacht af ๐Ÿ˜‰

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  Betaalt Sony ook al om zulke dingen exclusief te hebben? Zouden ze niet beter meer exclusive games ontwikkelen.

 4.   
  King of Heroes's avatar

  ”gamerfriend01″ schreef, "Betaalt Sony ook al om zulke dingen exclusief te hebben? Zouden ze niet beter meer exclusive games ontwikkelen."

  You take what you can get. ๐Ÿ˜›

 5.   
  fdennis's avatar

  Ik hoop niet dat dit een standaard iets word. Minder exclusieve games en meer exclusieve content. Beetje zoals Microsoft van een paar jaar geleden.

 6.   
  LeroyJenkins's avatar

  LOL wat ze tegenwoordig niet als extra`s verzinnen, de game heb ik besteld maar als ik de keuze had tussen de PS4 en de One dan had dit niet voor mij een reden geweest om de game speciaal op de PS4 voor te kopen.