Kerbal Space Program komt ook naar Wii U

Waar vorige week nog werd aangekondigd dat Kerbal Space Program zijn weg naar de Xbox One zou gaan vinden, kunnen we vandaag melden dat de game ook op de Wii U gaat verschijnen. Dit werd bekend dankzij het uitlekken van een trailer voor Nintendo’s Nindies Programma. Inmiddels heeft Nintendo de trailer alweer offline gehaald.

Het bedrijf houdt dit weekend een persconferentie op PAX Prime rondom het Nindies Programma, dus we verwachtten dat dan de trailer officieel wordt vrijgegeven. Verder is er, net als bij de aankondiging voor de PlayStation 4- en Xbox One-versie, nog niets bekend over wanneer de game gaat verschijnen. Wellicht dat we ook daarover dit weekend meer te horen krijgen.

 1.   
  Downzilla's avatar

  Eindelijk een reden voor mij om een Wii U aan te schaffen

 2.   
  sliderguy's avatar

  Nog nooit van de game gehoord. Moet het zo’n goede game worden dan?

 3.   
  RenevdGijp's avatar

  Heeft goede recensies gehad maar vraag me af hoeveel meerwaarde ze denken te halen uit de Wii U. Ze zouden naar mijn idee beter de PC versie kunnen porten naar PS4 en One. Minder werk en een groter publiek.

 4.   
  Denniscan's avatar

  RenevdGijp schreef, "Heeft goede recensies gehad maar vraag me af hoeveel meerwaarde ze denken te halen uit de Wii U. Ze zouden naar mijn idee beter de PC versie kunnen porten naar PS4 en One. Minder werk en een groter publiek."

  Het komt toch ook uit voor ps4 en de xbox one?