Fable Legends exclusief in Windows 10 Store op pc

Op Twitter vroeg een fan van de Fable-franchise aan de community manager van Lionhead Studios of Fable Legends ook beschikbaar zal zijn via Steam. Het antwoord hierop was helaas negatief, mede omdat de game een co-op modus bevat voor vier spelers die cross-play ondersteunt tussen Windows 10 en Xbox One.

Het is dus vrij logisch dat Lionhead de game niet richting Steam brengt, omdat dit de cross-play-functie aardig zou kunnen belemmeren. Verder zal de game ook niet op een fysieke disc in de winkels te verkrijgen zijn, want de game wordt free-to-play. Fable Legends is daarmee de eerste game die Windows 10 als besturingssysteem vereist.

Een exacte datum is nog altijd niet bekend, maar Fable Legends moet dit jaar nog verkrijgbaar zijn.

 1.   
  Glenn Lambrix's avatar

  En Minecraft Windows 10 Edition Beta, telt dat niet ook als exclusieve game voor Windows 10?! Ik ben wel eens benieuwt of mijn o zo goede pc het houdt. *sarcasme*

 2.   
  3333/3333's avatar

  Het is dus vrij logisch dat Lionhead de game niet richting Steam brengt, omdat dit de cross-play-functie aardig zou kunnen belemmeren.

  Ik snap dat argument eigenlijk niet, als ik op Steam Rocket League wil spelen met vrienden die een PS4 hebben is dat toch ook geen probleem. Op Steam zie je op de winkelpagina van een game ook altijd het vereiste besturingssysteem.

 3.   
  Mjolnir's avatar

  Ik ben er wel blij om. Maar ik vind windows dan ook wel leuk. Ben benieuwd naar de nieuwe fable

 4.   
  MikeGevers's avatar

  Deze zag ik inderdaad al aankomen. Ik ben zelf niet zo’n fan van Fable. Ik heb het geprobeerd, maar ik kom er gewoon niet in. Maar goed, Legends is natuurlijk free-to-play, dus wie weet probeer ik hem wel uit. Al was het maar om te zien wat DX12 allemaal kan ūüôā