Problemen met Xbox One beta Call of Duty: Black Ops 3

Het zit Call of Duty-fans met een Xbox One niet mee. Eerder moesten ze al met lede ogen aanschouwen hoe PlayStation 4-bezitters eerder aan de slag konden met de beta van Black Ops 3 en nu deze eindelijk beschikbaar is op hun platform, kunnen ze er nog steeds niet mee aan de slag!

Verschillende gamers hebben problemen bij het inlossen van hun couponcodes. Microsoft laat weten op te hoogte te zijn van de problemen en werkt aan een oplossing:

Are you having issues redeeming Beta 5×5 tokens for Call of Duty: Black Ops 3? That’s no good. But rest assured, our team is assembled and we’re hard at work trying to get this fixed. Thanks for your patience while we work. We’ll update you on our progress when we know more.
Op het internet lijkt een officieuze oplossing te zijn ontdekt: wanneer je naar Xbox.com gaat en je regio op Brazilië zet, werkt het inwisselen van de code wel. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan.

 1.   
  Sa.'s avatar

  Bij freezed de game gewoon na ongeveer 10minuten. En niet alleen tijdens de gameplay, het gebeurt ook gewoon in het menu, tussen matches door, gewoon altijd. Heb al geprobeerd opnieuw te installeren en heb de game op m’n interne HDD gezet, niets helpt.

 2.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  op die manier kon ik ook de beta downloaden

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  Speel gewoon titanfall 😀 Verschil is amper te merken.

 4.   
  PaNNa's avatar

  Ben ik blij dat ik beide consoles heb, is idd vervelend als je er moet op toe kijken hoe PS4 gebruikers toch kunnen spelen terwijl jij zit te wachten.

 5.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  PaNNa schreef, "Ben ik blij dat ik beide consoles heb, is idd vervelend als je er moet op toe kijken hoe PS4 gebruikers toch kunnen spelen terwijl jij zit te wachten."

  Dat was toen Call of duty nog bij Xbox zat precies het zelfde.

 6.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Haha, CoD laat Microsoft nu al meteen op zn smoel gaan nu ze een dealtje hebben met Sony!