Beta Black Ops 3 gratis voor bezitters van Advanced Warfare of Black Ops 2

Activision komt met een leuke verrassing voor trouwe Call of Duty-fans. Heb je Advanced Warfare of Black Ops 2 aangeschaft op Steam, dan krijg je de beta van Black Ops 3 helemaal gratis!

De beta is automatisch toegevoegd aan je gameslijst. Oorspronkelijk was het enkel mogelijk om deze te verkrijgen door Black Ops 3 te pre-orderen. De beta loopt tot 31 augustus en is de laatste twee dagen open voor alle gamers.

 1.   
  Talska's avatar

  Wordt zo langzamerhand beetje zat met die Beta, iedereen die dit of dat heeft kan hem spelen. Wat is dan nou voor flauwe kul man! het is gewoon weer ordinair het geld uit onze zakken kloppen.

  Ze moeten eens met iets nieuws komen dan die COD 🙄

 2.   
  mheiden21's avatar

  Ze kunnen beta’s beternpublic maken zodat ze de mensen die het nog niet gekocht hebben eventueel kunnen overhalen. Maarja er zal vast een marketing truc achterzitten.

 3.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  vrijdag is die sws voor iedereen….

 4.   
  Mjolnir's avatar

  Ik ga er niet mee spelen. Heb AW nog niet eens uitgespeeld

 5.   
  Talska's avatar

  Medio 2016 Nieuwe Battlefield, geen onzin met jetpacks en tegen muren lopen. Wat ben je dan in Godsnaam aan het spelen? Geef mij maar de realistische setting, en ja BF betaal ik wel de volle mep voor.

  COD was vroeger tot en met deel 4 (modern warfare) wel oke, daarna is het bergafwaarts gegaan en trappen miljoen gamers in dit grapje. 🙄 No hard feelings.

 6.   
  Nitrix31's avatar

  Het de beta gespeeld en weet niet echt wat ik ervan moet vinden. Weer hoog springen en dit keer nog even muurlopen bij toegevoegd. Ik heb een aantal rondes best grappige momenten gehad maar het is in mijn ogen niet alweer 60 euro waard. Maargoed het zal wel weer de winkels uitrollen en treyarch kan dus weer cashen. En begrijp me niet verkeerd er zitten ook echt wel leuke vernieuwingen bij zoals de ‘Specialists’.

 7.   
  nielsiebro's avatar

  NICEEEEE