Nieuwe game Cliff Bleszinski heet LawBreakers; release in 2016

Voormalig Gears of War designer Cliff Bleszinski heeft bevestigd dat zijn nieuwe project LawBreakers heet. Deze nieuwe free-to-play shooter speelt zich af in de wereld na The Shattering ,een allesverwoestende ramp die de zwaartekracht permanent heeft veranderd.

In LawBreakers wordt de speler gedwongen een kant te kiezen als na een tijd van vrede diverse bendes gebieden proberen in te nemen. LawBreakers begint zodra de bendes voor de deur van de Verenigde Staten staan. Bleszinski beschijft LawBreakers als een verticale game en spelers zullen de beschikking hebben over onder andere jet packs.

Het is niet geheel onverwachts dat Bleszinski nu zijn game bekendmaakt, aangezien de Gears of War Ultimate Edition net is verschenen. LawBreakers wordt in 2016 verwacht, maar het is nog niet duidelijk naar welke platformen de game komt. LawBreakers zal wel speelbaar zijn op de aankomen PAX prime. Check in de tussentijd de eerste trailer.

 1.   
  King of Heroes's avatar

  Free to play? Als dat maar goed komt..

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  King of Heroes schreef, "Free to play? Als dat maar goed komt.."

  Wat is daar erg aan?

 3.   
  King of Heroes's avatar

  gamerfriend01″][quote=”King of Heroes schreef, "Free to play? Als dat maar goed komt.."

  Wat is daar erg aan?[/quote]
  Omdat Free To Play vaak gepaard gaat met Pay to Win praktijken en andere pesterijen zodat mensen toch er geld aan uitgeven. BV Star Wars The Old Republic is FTP, maar zoveel kernfeatures krijgen de spelers niet. Ze krijgen zelfs minder Exp. Ik hoop dus dat ze het fatsoenlijk doen! 馃檪