PlayStation Network-versie Until Dawn kampt met problemen

Gamers die de nieuwe PlayStation 4-exclusive Until Dawn gereserveerd hadden in de PlayStation Store, klagen nu massaal dat hun game niet wil opstarten. De download zou daarentegen probleemloos verlopen, zo blijkt op de Sony communitypagina op Reddit.

Het zou in de meeste gevallen gaan om reserveringen die in het prille begin, vlak na de aankondiging, geplaatst zijn. Later is de releasedatum van de game nog gewijzigd en dit zou de foutmelding veroorzaken. Bij het opstarten van de game zou namelijk de melding in beeld verschijnen dat de content pas over 128 dagen beschikbaar is.

Sony heeft al laten weten bekend te zijn met de problemen en werkt hard aan een oplossing, zodat gedupeerden zo snel mogelijk met de game aan de slag kunnen. Until Dawn ontvangt bijna niets dan lof in de reviews die momenteel online te vinden zijn. Ook onze Daniël was erg te spreken over de game en gaf deze een dikke 8 in zijn review.

 1.   
  Noice!'s avatar

  Wie koopt zo’n titel nou op PSN op de release dag?? Over 6 of 7 weken ligt ie voor €25 in de winkel.

 2.   
  TheHulk0183's avatar

  digitaal is niks 😂

 3.   
  King of Heroes's avatar

  Pony SlayStation schreef, "Wie koopt zo’n titel nou op PSN op de release dag?? Over 6 of 7 weken ligt ie voor €25 in de winkel."

  Toch niet waar ik woon. Hier is bijvoorbeeld Lords of The Fallen nog altijd €65. Als games al zo snel goedkoop werden had ik er veel meer! 😛

 4.   
  Noice!'s avatar

  King of Heroes schreef, "

  ”Pony SlayStation” schreef, "Wie koopt zo’n titel nou op PSN op de release dag?? Over 6 of 7 weken ligt ie voor €25 in de winkel."

  Toch niet waar ik woon. Hier is bijvoorbeeld Lords of The Fallen nog altijd €65. Als games al zo snel goedkoop werden had ik er veel meer! 😛 "

  Ja, misschien was ik ook wat te stellig. Ik zat nog een beetje met de teleurstelling van The Order in m’n hoofd waar ik het volle pond voor betaalde, maar dat Sony hem zelf na een maand ofzo al in de uitverkoop deed.

 5.   
  King of Heroes's avatar

  Pony SlayStation schreef, "

  ”King of Heroes” schreef, "[quote=”Pony SlayStation”].."

  Toch niet waar ik woon. Hier is bijvoorbeeld Lords of The Fallen nog altijd €65. Als games al zo snel goedkoop werden had ik er veel meer! 😛 "

  Ja, misschien was ik ook wat te stellig. Ik zat nog een beetje met de teleurstelling van The Order in m’n hoofd waar ik het volle pond voor betaalde, maar dat Sony hem zelf na een maand ofzo al in de uitverkoop deed.[/quote]
  Ik denk toch dat deze titel een stuk beter is dan The Order hoor. 😆