Sony maakt tijd persconferentie Tokyo Game Show 2015 bekend

De persconferentie van Sony op de Tokyo Game Show van dit jaar wordt op een voor ons redelijk gunstige tijd gehouden, namelijk op dinsdag 15 september om 09:00 uur, Nederlandse tijd. Dit bevestigde het bedrijf op het Japanse PlayStation Blog. Concurrenten Microsoft en Nintendo zullen de Japanse gamebeurs aan zich voorbij laten gaan en geen persconferentie houden.

Liefhebbers van Sony-waren hopen uiteraard op nieuwe beelden en informatie van The Last Guardian en Final Fantasy XV, maar er is altijd nog ruimte voor potentiële verassende aankondigingen. Dankzij het feit dat Sony begin deze maand de Gamescom oversloeg liggen de verwachtingen voor de show hoger dan gebruikelijk. Zal het bedrijf deze waar kunnen maken? In september komen we erachter…

 1.   
  Alias's avatar

  Ben erg benieuwd naar wat Sony te melden heeft tijdens de persconferentie. Hoop zelf op een paar interessante exclusives die nog niet aangekondigd zijn om het lijstje voor de PS4 wat aan te vullen.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ze gaan bekend maken minder indie games bij PlayStation plus te doen :p(zal wel hele kleine kans zijn)

 3.   
  GamerJaime's avatar

  Op mijn verjaardag nog wel! Wat aardig van ze!

 4.   
  gamerfriend01's avatar

  Is het toevallig dat ze altijd een persconferentie houden op de dag dat Microsoft een exclusive uitgeeft. De 15de september= Forza motorsport 6 en Paris game week persconferentie is op de dag van Halo 5.

 5.   
  LeroyJenkins's avatar

  Ben benieuwd of ze weer eens wat nieuws laten zien en niet alleen maar Remakes.