Games with Gold brengt in september 2015 o.a. Tomb Raider: Definitive Edition en Crysis 3

Nadat Sony gisteren velen toch wat teleurstelde met de onthulde PlayStation Plus-games voor september, is het nu de beurt aan Microsoft om de gratis games voor zijn vergelijkbare service, Games with Gold, bekend te maken. Larry ‘Major Nelson’ Hryb laat via zijn blog weten dat Xbox One-gamers gedurende de gehele maand september de game The Deer God gratis aan hun catalogus kunnen toevoegen. Tussen 16 september en 15 oktober is daarnaast Tomb Raider: Definitive Edition, als voorproefje voor de tijdelijke Xbox-exclusive Rise of the Tomb Raider, gratis te downloaden voor Xbox One-bezitters met een Gold-abonnement.

Natuurlijk worden ook Xbox 360-eigenaren niet vergeten, want van 1 tot en met 15 september is het in 2009 verschenen Battlestations Pacific gratis beschikbaar. Van 16 tot en met 30 september is het de beurt aan Cryteks shooter Crysis 3.

 1.   
  Sa.'s avatar

  Nice nice nice, 2de keer op rij dat ik op het punt stond de game aan te schaffen!

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Yes Tomb raider!!!

 3.   
  assassinkarsten's avatar

  beter dan PlayStation

 4.   
  mheiden21's avatar

  Toch weer leuke titels voor in de collectie πŸ˜€

 5.   
  R1chardTM's avatar

  Nice! Moet Tomb Raider nog steeds spelen.

 6.   
  gamerfriend01's avatar

  Had gehoopt op forza motorsport 5 in afwachting van deeltje 6. Misschien komen Dead Rising 3 en project spark ook eens. Vind ze nu wat duur om te kopen. Maar we kunnen zeker niet klagen!!!

 7.   
  Tom 2.0's avatar

  assassinkarsten schreef, "beter dan PlayStation"

  Niet dat Playstation Plus de laatste tijd veel soeps is, maar deze beide titels zijn daar allang aan bod gekomen. πŸ˜‰

 8.   
  Ippon99's avatar

  heb tomb raider net laatst gekocht toen het in de aanbieding was

 9.   
  stan_the_manNL's avatar

  lekker hoor! heb super veel zin in tomb raider! weet iemand hoelang de speeltijd ongeveer is van die game?

 10.   
  boogy0603's avatar

  fack die xbox shit ik mag ze niet alleen al om dit

 11.   
  gamerfriend01's avatar

  stan_the_manNL schreef, "lekker hoor! heb super veel zin in tomb raider! weet iemand hoelang de speeltijd ongeveer is van die game?"

  Dacht rond de 10 Γ  12 uur, maar dat ben ik niet zeker. Je zal een review moeten opzoeken om het zeker te zijn.

 12.   
  Mjolnir's avatar

  Kijk dat scheelt. Tomb Raider laatst al bijna aangeschaft…

 13.   
  Sainting's avatar

  gamerfriend01″][quote=”stan_the_manNL schreef, "lekker hoor! heb super veel zin in tomb raider! weet iemand hoelang de speeltijd ongeveer is van die game?"

  Dacht rond de 10 Γ  12 uur, maar dat ben ik niet zeker. Je zal een review moeten opzoeken om het zeker te zijn.[/quote]

  Ik heb er zelf echt wel iets van 19 uur in zitten maar dan moet ik wel zeggen dat ik alle collectibles en achievements heb gehaald πŸ˜›

 14.   
  Noice!'s avatar

  Tom 2.0″][quote=”assassinkarsten schreef, "beter dan PlayStation"

  Niet dat Playstation Plus de laatste tijd veel soeps is, maar deze beide titels zijn daar allang aan bod gekomen. πŸ˜‰ [/quote]

  Nee hoor, de Definitive Edition was nooit gratis. Dat was de originele versie op de PS3.

  Microsoft loopt rondjes om Sony qua klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid van services en hardware Γ©n qua game aanbod en tΓ³ch verkoopt de PS4 2 x zoveel. Vooral in Europa, en dan in het bijzonder in Nederland, speelt Xbox geen enkele rol van betekenis en ik snap er niets van! We zijn hier heel erg gefocust op Amerika wat entertainment betreft en de line up van Xbox en het hele merk zelf zou ons veel meer aan moeten spreken dan dat akelige, afstandelijke Japanse Sony, maar ergens slaat het niet aan.

  Mensen hier laten Forza, Gears of War, Halo en Tomb Raider schieten dit najaar om Until Dawn en een halve remake van Tearaway te spelen en alhoewel het hun goed recht is, druist het compleet in tegen wat je zou verwachten. Ikzelf hou erg van Japanse games en zal Sony daarom nooit afschrijven en m’n PlayStation wordt daarom ook uiteindelijk het meest gebruikt, maar ik vind het verder maar een K bedrijf als ik het vergelijk met de service die ik bij Xbox krijg. De 360 heb ik bijna niet aangeraakt, maar sinds ik de One heb ging er een wereld voor me open: zo kan het dus ook! Een console maker die mij graag wil als klant en moeite doet voor mij ipv andersom.

  Zo zie je maar hoe belangrijk de eerste indruk is en het is jammer dat Microsoft z’n visie niet heeft weten over te brengen: als we allemaal niet zo hadden gejankt zaten we nu op ons superieure netwerk digitale games voor €20 minder binnen te harken en te delen met onze familie. M’n Xbox One ga ik de aandacht geven die ik de 360 had moeten geven en ik hoop dat Sony snel met z’n VR komt, want anders raak ik de die PS4 nooit meer aan bij gebrek aan leuke exclusives.

 15.   
  Rolf31's avatar

  Vele malen beter dan Playstation. Ik merk dat de laatste maanden PS+ aan het afzwakken is. Ik ga maar eens hard nadenken over wel/niet verlengen… πŸ˜•

 16.   
  Rijstekorrel's avatar

  Kijk zo kan het ook geen 3 spellen maar 1 spel en dan een goeie, en dan af en toe een indie game als afwisseling maar niet elke maand het zelfde Sony pfff

 17.   
  noah81's avatar

  Top ! Heb zin in tomb raider. En als ik het goed begrijp heb je als xbox one bezitter strax 4 games per maand gratis? Omdat je die van de 360 erbij kreeg en kon spelen op de xbox one strax..
  in ieder geval niets te klagen over microsoft laatste jaar. πŸ™‚

 18.   
  mitchel1988's avatar

  Very nice! πŸ™‚

 19.   
  Neros's avatar

  Nice! Hopelijk krijgen we nu vaker “retail” games i.p.v. arcades.