Nieuwe game Quantic Dream getoond op PlayStation persco tijdens Paris Game Week?

Nadat Twitteraar en PlayStation insider Tidux al berichtte dat de PlayStation 4 firmware 3.0 beta op 2 september zal starten, gooit hij nog een gerucht op het internet, namelijk dat de nieuwe game van Heavy Rain- en Beyond-ontwikkelaar Quantic Dream getoond zal worden tijdens de Paris Game Week. Dit zal dan gaan gebeuren bij de persconferentie van Sony PlayStation.

Geruchten gaan dat Fahrenheit van Quantic Dream een HD-remaster krijgt en dat zowel Heavy Rain als Beyond: Two Souls naar de PlayStation 4 komen, maar het bedrijf zou ook al geruime tijd bezig zijn met een nieuwe game genaamd The Dark Sorcerer.

Quantic Dream verraste ruim twee jaar geleden met een trailer van The Dark Sorcerer, de titel die nog steeds als tech demo staat aangeduid. De Paris Game Week is van 28 oktober tot en met 1 november, dus wij wachten gespannen af op nieuwe beelden van de nieuwe titel.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Welke geruchten?

    Fahrenheit / Indigo Prophecy heeft al een Remaster gehad, en de PS4 versies van Heavy Rain en Beyond: Two Soul zijn bevestigd.

    Maar het lijkt me inderdaad hoogstwaarschijnlijk dat Quantic Dream hun nieuwe game zal tonen. Paris Game Week is daar natuurlijk dé locatie voor.:wink: