Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video preview Just Dance 2016

Veel hitfranchises van vorige generatie maken ook een definitieve overstap naar de huidige telg consoles. Ook Just Dance komt nu écht naar Wii U, Xbox One en PlayStation 4 en Tom mocht alvast een potje dansen met Just Dance 2016 op Gamescom. Heeft de ritmische game nog wel genoeg nieuws in huis?

 1.   
  Koenboy1304's avatar

  Geven ze ook gelijk van die touwtjes voor je mobiel bij de game (voor om je pols), want als je mobiel uit je hand glijd is de prijs wat hoger dan een controller die uit je hand wegvliegt en kapot is…. Dus hopelijk denken ze daar aan. Ik kan niet wachten tot ik een van jullie Just Dance 16 gaat doen op een livestream 😉

 2.   
  knop73's avatar

  ga jullie dit ook livestreamen als jullie hem binnen heb lijk mijn wel genig

 3.   
  Tom's avatar

  Dat van die touwtjes weet ik niet honderd procent zeker. Toevallig waren er wel mooie, officiële bandjes voor de mobieltjes aanwezig in de persruimte op Gamescom, maar het lijkt me sterk dat die gratis meegeleverd worden. Die zul je online wellicht (bij) moeten bestellen.

  En Knop, ik heb eerder al eens Dance Central 3 gestreamd met m’n vriendin. Lijkt me erg grappig om dit nog een keer te proberen, of vanaf GNHQ wat redacteuren uit te dagen voor een overdreven moeilijke dance-off.