Twee nieuwe PlayStation Vita-bundels op komst

Er zijn twee nieuwe PlayStation Vita-bundels op komst die dit jaar nog moeten verschijnen. Zo bevat de eerste bundel downloadcodes voor Uncharted: Golden Abyss, Tearaway, LittleBigPlanet Vita en When Vikings Attack. Ook wordt er een 8 GB memory card meegeleverd, zodat je genoeg ruimte hebt om alle games op te slaan. Deze eerste bundel is vanaf volgende maand verkrijgbaar.

Een maand later verschijnt er een bundel waarin we downloadcodes aantreffen voor LEGO Batman 3: Beyond Gotham, The LEGO Movie Videogame en LEGO The Hobbit. Ook hierbij wordt een 8 GB memory card meegeleverd. Beide pakketten moeten inclusief PlayStation Vita 199,99 euro gaan kosten, maar zijn zonder de handheld ook verkrijgbaar voor 39,99 euro.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    gamerfriend01's avatar

    Wie zou dit nu kopen als er bijna geen games zijn op de vita? Ik vind het aanbod op de 3ds ook maar mager snap niet waarom er zo weinig games uitkomen voor handhelds die worden toch ook nog vaak gebruikt op vakantie als je zonder je console zit enzo.

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Nieuwe bundels uitbrengen OK, maar nieuwe games ho maar.
    Ik heb zowel een leuke tijd gehad met de Vita, mede omdat er echt wel leuke games op zijn.

    Maar ik heb ook een tikkie spijt omdat wanneer je je games hebt uitgespeeld er bijna geen nieuwe tripple A games uitkomen. En dat is erg jammer, de Vita is een mooi stukje tech voor gaming mits het goed ondersteund word door game ontwikkelaars!

  3.   
    Glenn Lambrix's avatar

    Inderdaad jammer dat er weinig titels zijn voor de PS Vita. Zo’n goede console en wordt bijna nooit gebruikt door ontwikkelaars. Jammer dat de 3DS de laatse tijd ook steeds minder goede games naar buiten brengt… Tijd voor een nieuwe handheld 😀