Nieuwe uitbreiding Hearthstone volgende week al beschikbaar

De nieuwe uitbreiding van Hearthstone: Heroes of Warcraft zal volgende week al te downloaden zijn, namelijk vanaf aanstaande maandag 24 augustus. The Grand Tournament, zoals de uitbreiding genoemd wordt, werd door Blizzard begin deze maand onthuld op de Gamescom en zal totaal 132 nieuwe kaarten met zich meebrengen en enkele nieuwe gameplay-elementen introduceren.

Momenteel kun je via de in-game shop alvast de nieuwe kaarten vooruitbestellen voor een prijs van €44.99. Daarvoor krijg je 50 pakketten met daarin ieder 5 kaarten. Ook zullen deze als bonus voorzien worden van een speciale achterkant. De pakketten kun je vervolgens vanaf aanstaande maandag openen.

 1.   
  gamerfriend01's avatar

  Wie geeft hieraan zo veel geld? Dit snap ik echt niet bijna 45 euro voor wat digitale kaarten, amai.

 2.   
  Puddingboom's avatar

  ”gamerfriend01″ schreef, "Wie geeft hieraan zo veel geld? Dit snap ik echt niet bijna 45 euro voor wat digitale kaarten, amai.
  "

  Ik snap het ook niet echt, ik speel het ook redelijk veel maar heb er geen euro aan uit gegeven.
  Ik heb ook het gevoel dat ze kaarten blijven buffen/nerfen om zo mensen de nieuwe kaarten weer te laten kopen.
  Als je jezelf in controle kunt houden met je portomonnee is het wel een leuk spel 🙄

 3.   
  Kardinalus's avatar

  Als je de nieuwe kaarten graag wilt hebben en sowieso al van plan bent om ze te kopen kan je het beter nu doen. Persoonlijk zou ik alleen de uitbreidingen kopen maar echt nooit een pakje kaartjes.

 4.   
  Leukste's avatar

  gamerfriend01″]Wie geeft hieraan zo veel geld? Dit snap ik echt niet bijna 45 euro voor wat digitale kaarten, amai.[/quote]
  Sommigen mensen willen of kunnen niet zoveel tijd in het spel stoppen om aan de kaarten te komen. En dan is het makkelijk als je pakketjes kaarten kunt kopen. Zelf heb ik ook geen geld uitgegeven, maar ik heb er dan wel weer veel tijd in gestopt om in-game gold te sparen om op die manier pakjes kaarten te kopen.

  [quote=”Puddingboom schreef, "
  Ik heb ook het gevoel dat ze kaarten blijven buffen/nerfen om zo mensen de nieuwe kaarten weer te laten kopen.
  Als je jezelf in controle kunt houden met je portomonnee is het wel een leuk spel 🙄 "

  Het aantal kaarten dat een nerf heeft gehad vind ik wel redelijk meevallen. De bekendste zijn Undertaker, Gadgetzan Auctioneer, Starving Buzzard en Leeroy Jenkins. Natuurlijk zitten er counters bij de nieuwe kaarten tegen de huidige kaarten. Maar je kan je deck helemaal vol proppen met counter kaarten en dan gebruikt de tegenstander ze misschien niet eens. Daar begint nou juist weer het nieuwe psychologische spelletje opnieuw bij de nieuwe uitbreiding.

  Silence spells en minions zijn onwijs sterk tegen kaarten van de “Curse of Naxxramas” met deathrattle. Maar aangezien mensen liever de voorkeur hebben voor een andere kaart in plaats van een silence kan ik bijvoorbeeld toch een deathrattle combinatiedeck spelen. Dus sommige nieuwe kaarten zijn vast sterker in combinaties. Maar de deck als geheel bouw je niet van alleen maar met de nieuwe kaarten. 😉

  Kardinalus schreef, "Als je de nieuwe kaarten graag wilt hebben en sowieso al van plan bent om ze te kopen kan je het beter nu doen. Persoonlijk zou ik alleen de uitbreidingen kopen maar echt nooit een pakje kaartjes. "

  Het is een free to play game. Ook deze uitbreiding is gratis. Iedereen kan door het spel te spelen gewoon aan de nieuwe kaarten komen. Alleen kun je er ook voor kiezen om pakjes kaarten (zoals deze pre-order) en skins te kopen.

 5.   
  Kardinalus's avatar

  @Leukste Ik bedoelde de solo adventures zoals Naxx en BWD

 6.   
  Leukste's avatar

  Kardinalus schreef, "@Leukste Ik bedoelde de solo adventures zoals Naxx en BWD"

  Met de release van adventures werd er iedere week een wing geopend die voor 700 ingame-gold geopend kon worden. Nadat de laatste wing beschikbaar werd gesteld werden de mensen (volgens mij) een maand gegeven om deze met ingame-gold te verkrijgen. Dat klinkt veel, maar je kon 60 gold per quest per dag verdienen. Los daarvan nog de punten per 3 gewonnen matches. Daarna moest er geld voor betaald worden. Hetzelfde geld voor het daarop volgende adventure. Het was dus over de periode van release tot sluiting voor ongeveer 2 maanden tijd mogelijk om door tijd in het spel te stoppen die adventures met alleen ingame-gold vrij te spelen. Daarna zijn ze alleen nog met geld te verkrijgen.

 7.   
  Kardinalus's avatar

  @leukste. Oh dat wist ik niet. Ik speel pas een paar weken weer dus ik zag alleen de “echt geld” optie. Thanks For the info 🙂