Geef je nu op voor de beta van de nieuwe PlayStation 4 firmware

Een kleine week geleden leken al de details uit te lekken van de nieuwe PlayStation 4 firmware, versie 3.00, middels een screenshot dat door een tester was vrijgegeven. Binnenkort kun jij wellicht zo’n tester zijn, want Sony laat je middels de officiële PlayStation Blog inschrijven voor de beta van de aankomende firmware-update. Of dit inderdaad update 3.00 is werd niet bekendgemaakt.

Volgens de blog zou de beta begin september al van start moeten gaan en kunnen gamers gedurende de beta op ieder moment ervoor kiezen om terug te gaan naar hun oude firmware, mocht iets niets bevallen of niet goed werken. Lijkt het jou leuk om deze nieuwe firmware te testen en als één van de eerste een blik achter de schermen te werpen? Geef je dan hier voor de beta op.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Ik hoop dat er nog een grote functie word toegevoegd, wat nu bekend is vind ik nogal schaars voor een 3.00 update.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik hoop dat de functie word toegevoegd dat ps4 niet steeds piept over stroom opties, iedere keer sinds die optie is toegevoegd komt melding je kan makkelijk je stroom opties beheren popup melding.
  Ik word er een beetje gek van ik wil mijn ps4 niet in slaapstand of iets hij gaat gewoon uit, die popup 1 malig oke maar iedere keer als je je ps4 aanzet beetje irritant.

 3.   
  Talska's avatar

  Prima 🙂 gelijk aangemeld.