Volgende update GTA V brengt Rockstar Editor naar consoles

Wanneer gamers op dit moment moeten kiezen tussen de pc- en console-versie van Grand Theft Auto V, zullen veel van hen overstag gaan voor de pc-versie gezien het feit dat deze de Rockstar Editor bevat. Dit is een editor waarmee je zelf je eigen GTA-films in elkaar kunt knutselen. Begin mei beloofde Rockstar al deze functie ook naar de consoles te brengen, maar tot op heden is daar weinig tot niet over gesproken.

Vandaag komt daar verandering in, want het bedrijf heeft laten weten dat de eerstvolgende update die voor de PlayStation 4 en Xbox One wordt uitgerold, de Rockstar Editor zal bevatten. Hiermee zullen aan de eerstvolgende Editor Contest, een wedstrijd die Rockstar organiseert voor het maken van de beste video, ook toegang bieden voor console-gamers.

Wanneer deze update verschijnt is nog niet bekend, maar deze zal niet al te lang meer op zich laten wachten. PlayStation 3- en Xbox 360-bezitters zullen het trouwens zonder de editor moeten doen, Rockstar acht die consoles te oud voor het stukje software.

 1.   
  PaNNa's avatar

  Nu gaan er veel clipjes op YouTube verschijnen ūüėõ

 2.   
  RikZonderC's avatar

  Rockstar Editor is een mooie toevoeging. Ik ben op dit moment met een YouTube – serie bezig door middel van de Rockstar Editor. Heb wel een ongelimiteerde camera mod toegevoegd.

 3.   
  Puddingboom's avatar

  op consoles werkt alles toch net niet zo lekker als op pc tho als je precies te werk wilt gaan.

 4.   
  svenysven's avatar

  Puddingboom schreef, "op consoles werkt alles toch net niet zo lekker als op pc tho als je precies te werk wilt gaan."

  Maar het is toch leuk om even mee te kloten

 5.   
  Moodey's avatar

  Grappig dat mensen nog steeds hun trots over hun pc willen uiten door een nietsbeduidende reactie te plaatsen dat precies dezelfde software t op de console toch minder is.