Details en naam nieuwe FlatOut-game vrijgeven

Waarschijnlijk wist je het nog niet, maar tijdens de Gamescom is er een nieuwe FlatOut-game aangekondigd. De naam van de game bleef bij deze aankondiging achterwege, maar vandaag heeft uitgever Strategy First meer informatie vrijgegeven over de game die als FlatOut 4: Total Insanity door het leven zal gaan.

FlatOut 4 is volgens Strategy First de meest ambitieuze game uit de FlatOut-franchise. De game wordt ontwikkeld door Kylotonn Entertainment, bekend van Truck Racer en Motorcycle Club. Daarnaast werkt ook ontwikkelaar Tiny Rebel Games aan de game. Lee Cummings, de creative director van Tiny Rebel Games, hoopt een game af te leveren die in één adem genoemd kan worden met de voorgaande FlatOut-games. FlatOut 4 moet nog uitbundiger worden dan zijn voorgangers en het creëren van een rijke speelomgeving staat centraal.

Er wordt tijdens de ontwikkeling van de game veel waarde gehecht aan betrokkenheid van de community. De ontwikkelaar zal gamers inzicht bieden in het ontwikkelproces. Daarnaast krijgen fans invloed op de game door de mogelijkheid om in de toekomst te stemmen op de tracks die moeten worden toegevoegd.

[SCREENSHOTS]
FlatOut 4: Total Insanity verschijnt voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Een precieze releasedatum is nog niet bekend, maar de game verschijnt ergens in 2016.

  1.   
    firehopper211's avatar

    Heb de vorige nog niet gespeeld. Maar ook dit ziet er wel weer super vet uit! 🙂

  2.   
    3333/3333's avatar

    Ben benieuwd, de delen die door Bugbear werden gemaakt waren erg vet. Maar daarna werd het echt een rotzooitje. Heb weinig hoop voor deze game, Kylotonn Entertainment is niet echt geweldig en Bugbear is nu natuurlijk met Wreckfest bezig.