Speel woensdag al met Grand Tournament Match-kaarten van Hearthstone in Tavern Brawl

Met The Grand Tournament Match ontvangt het online kaartspel Hearthstone zijn tweede grote uitbreiding, waarin onder andere maar liefst 132 nieuwe kaarten toegevoegd worden aan de game. Veel Hearthstone-spelers kijken dan ook reikhalzend uit naar deze nieuwe toevoeging. Als je echt niet meer kunt wachten op The Grand Tournament Match, dan hebben we nu goed nieuws voor jullie.

De nieuwe Tavern Brawl in Hearthstone introduceert aanstaande woensdag namelijk alvast de kaarten die The Grand Tournament Match toevoegt en zo kan je een voorproefje krijgen van de uitbreiding. De Tavern Brawl is beschikbaar tot maandag 24 augustus, waarna de release van The Grand Tournament Match logischerwijs snel zal volgen.

Wil je weten welke kaarten er ge√Įntroduceerd worden in The Grand Tournament Match? Check dan de Facebook-pagina van Hearthstone, waar alle kaarten getoond worden om je optimaal voor te bereiden op de nieuwe uitbreiding.

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  Met dank aan Leukste voor het nieuws. ūüôā

 2.   
  TinusGN's avatar

  Wat is er nou leuk aan zo’n spel? Het is duidelijk niet mijn soort spel

 3.   
  Leukste's avatar

  Met 132 nieuwe kaarten op komst is dit ontzettend leuk om er al even mee aan de slag te kunnen. Kijken wat voor leuke combo’s er op het board gelegd kunnen worden.

  TinusGN schreef, "Wat is er nou leuk aan zo’n spel? Het is duidelijk niet mijn soort spel"

  Dat kan zeker. Want smaken verschillen gelukkig.

 4.   
  Ey-Wha's avatar

  Leukste schreef, "Met 132 nieuwe kaarten op komst is dit ontzettend leuk om er al even mee aan de slag te kunnen. Kijken wat voor leuke combo’s er op het board gelegd kunnen worden.

  ”TinusGN” schreef, "Wat is er nou leuk aan zo’n spel? Het is duidelijk niet mijn soort spel"

  Dat kan zeker. Want smaken verschillen gelukkig."

  @TinusGN
  De volgende dingen zijn tof! Er onstaan nieuwe mindgames. De hoogstwaarschijnlijke meta shift. Die nieuwe combo’s (zoals de leukste al zegt). De nieuwe OTK’s. De opkomst van een nieuwe soort deck (decks). Enzovoorts!

 5.   
  TinusGN's avatar

  Ik vind little alchemy al genoeg voor mij xD!