Meer geavanceerde achtbanen in RollerCoaster Tycoon World

Middels zijn eigen blog heeft uitgever Atari meer details vrijgegeven over de vernieuwingen die RollerCoaster Tycoon World met zich meebrengt. Zo zouden spelers onder meer meer vrijheid dan ooit krijgen in het runnen van hun eigen themapark en hierin nog geavanceerdere achtbanen kunnen bouwen. Ook kunnen creaties gedeeld worden via social media.

Net als in RollerCoaster Tycoon 3 zal het wederom mogelijk zijn zelf in achtbanen te stappen. Of we ook een bezoekje kunnen brengen aan de overige attracties is niet bekendgemaakt. Verder is het mogelijk je park gemakkelijk in te delen in verschillende thema-zones.

Hoewel er nog hard gewerkt wordt aan een multiplayermodus, is deze bij de release van de game nog niet beschikbaar. Wel kun je een bezoekje brengen aan de parken van een andere speler en kijken hoe hij of zij het spel speelt. De multiplayermodus zal na release middels een update worden toegevoegd.

Tot slot is het wederom mogelijk je eigen landschappen in elkaar te knutselen, waar de ontwikkelaar de mogelijkheid aan heeft toegevoegd om ook je eigen gasten te ontwerpen die je later in je park kunt verwelkomen. Ook zijn deze creaties te delen middels de Steam Workshop en social media.

Ondanks dat er nog geen releasedatum voor Rollercoaster Tycoon World bekend is gemaakt moet de game voor het einde van het jaar verkrijgbaar zijn voor de pc.

 1.   
  yannick_TXL's avatar

  Hebben!

 2.   
  Randy1991's avatar

  Yea wauw… en dan net zoals in RCT3 een bug hebben in het spel dat de game crasht wanneer het park te groot is en te veel attracties (+inhoud) bevat…

 3.   
  RikZonderC's avatar

  klinkt goed!

 4.   
  Flippow's avatar

  Heerlijk straks weer uren slijten met pretparken bouwen

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik ben benieuwd denk niet dat het beter gaat worden dan deel 1 en 2, ik vond deel 3 al niks aan.

 6.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Waarom zal je je gamevoortgang en creaties delen op Social Media?! Game Social Media snap ik nog, maar Facebook ofzo?! Maar verder heel benieuwt naar het uit eindelijke creatie.

 7.   
  FioranoJC's avatar

  ”Carlos0_0″ schreef, "Ik ben benieuwd denk niet dat het beter gaat worden dan deel 1 en 2, ik vond deel 3 al niks aan."

  1 en 2 zullen nooit worden overtroffen.
  Je kan tegenwoordig alleen maar hopen op een stabiele en goed in elkaar gezette game. Meer niet.

 8.   
  Mjolnir's avatar

  Still confused… Waren ze ook niet een mobile version aan het maken? Daar lijkt social media integratie mij iets logischer. Niet dat ik daar nu druk mee bezig ben, maar om weer terug naar het tijdperk van de dagelijkse candy-crush verzoeken te gaan lijkt me ook niet de bedoeling

 9.   
  DeAdSeYe's avatar

  Je kunt iemand anders pretpark bezoeken.

  Wat moet ik daar bij voorstellen, gewoon dat je het pretpark van boven ziet of loop je echt rond als een bezoeker. Het laatste zou ik namelijk echt vet vinden om andere spelers als bezoeker te hebben rondlopen in mijn pretpark. Zo zouden ze ook een beoordeling kunnen geven, net als de gewone NPC bezoekers.

 10.   
  chrisje30's avatar

  Dat wordt weer nachten lang de meest gestoorde achtbanen maken 🙂