GamersNEP Nieuws: GamersNET onthult samenwerking met PornHub en RedTube


Bunnik – Wat ooit begon als een klein sterretje, is inmiddels opgebloeid tot een volledig gevuld gat in de markt. GamersNET groeit tot enorme proporties en dat succes is ook internationaal in de smaak gevallen. Na intens en intiem overleg met geïnteresseerde partijen kunnen ze onthullen dat ze twee unieke partners hebben weten te strikken: PornHub en RedTube.

Hoewel de wereld der gamejournalistiek door sommigen als stijfjes wordt ervaren, vinden veel buitenstanders het vaak maar een slappe bedoeling. Reden genoeg voor GamersNET om op zoek te gaan naar helpende handjes om de boel eens goed op te schudden. De samenwerking die je wist dat zou komen is eindelijk hier, want in vol ornaat presenteert men de nieuwe partners PornHub en RedTube.

Woordvoerder P. Auwman wond er geen doekjes om en ging tot het gaatje om met een keihard statement te komen:

De GamersNET POV’s zijn mateloos populair, wat blijkbaar goed aansluit bij het interessegebied van onze kersverse partners. Ook toonden ze uitermate veel interesse in onze live cams op vrijdag. Met een paar kleine aanpassingen zagen ze enorme potentie voor succesvolle camsessies. Een vruchtbare samenwerking dus en we konden al snel conclusies trekken: dit levert ons allemaal geen zwart zaad op. Ik hoop dat ze snel bij ons komen, dan kunnen we het intern vieren. Het staat als een grote paal boven water dat we het beste uit elkaar halen.
Het is nog onduidelijk of GamersNET naast de POV’s en live cams meer sensuele promoties gaat optuigen. Geruchten doen de ronde dat men straks met een fallusvormige RukRuk het land in zal trekken, waarbij vooral interactieve sessies met bezoekers vanaf 18 jaar gretig aftrek zullen vinden.

Critici verwachten dat de samenwerking veel te pikant is. Jongeren zouden in hun wilde enthousiasme ongeremd los kunnen gaan, met alle gevolgen van dien. Auwman is de kritieken zat en pikt het niet langer:

Ze mogen naar m’n pijpen dansen. Een duidelijk gevalletje van spuit elf. Ze doen elkaar gewoon na, hoeveel standjes ze ook krijgen. Ik weet dat onze visie iets is om je borst nat voor te maken en dat velen het goed kunnen pruimen. En bij wet is het toegestaan, kantje boord, maar ook barely legal is legaal.

DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

  1.   
    thom.seagal's avatar

    jammer dat het nep is.

  2.   
    bramuige125's avatar

    de rukruk 😀

  3.   
    Musicman88's avatar

    Beste nieuws van de dag! Ik ga direct nog wat extra saldo op mijn premium account zetten om te……oh wacht 🙁

  4.   
    TinusGN's avatar

    En waar komt deze inspiratie vandaan

  5.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    fallusvormige rukruk….. Geniaal!!

  6.   
    Glenn Lambrix's avatar

    Komt PornoNET dan eindelijk eraan?!

  7.   
    PaNNa's avatar

    Haha leuk geschreven 😆

  8.   
    ChielB's avatar

    TinusGN schreef, "En waar komt deze inspiratie vandaan"

    Er was sowieso veel research nodig. 😉 Maar toch vooral dankzij het nieuwtje van eerder deze week dat een Fallout 4 gameplay demo op PornHub te vinden was.

  9.   
    bjorntukkertje's avatar

    1 woord: geniaal 😀

  10.   
    Carcass's avatar

    Jullie kunnen niet beweren dat jullie de werkdagen door kunnen komen zonder deze sites.

  11.   
    Daan's avatar

    Carcass schreef, "Jullie kunnen niet beweren dat jullie de werkdagen door kunnen komen zonder deze sites. "

    Nee, hebben we geen tijd voor. We gaan altijd in één ruk door. 🙂

  12.   
    Rolf31's avatar

    Dat zou een hoop switchen tussen de twee schelen 8)