Destiny: The Taken King maakt je Ghost en Xur interessanter

We weten al veel van de naderende Destiny-uitbreiding The Taken King. Zo gaat onder andere het levelsysteem op de schop en krijgen de 3 klassen elk een nieuwe subklasse. Ook op het gebied van je Ghost en de weekendhandelaar Xur gaat er wat veranderen.

The Taken King introduceert namelijk verwisselbare omhulsels, shells, voor je Ghost. Afhankelijk van de gekozen shell krijg je bepaalde voordelen, zoals een hoger Light Level of het sneller vergaren van Glimmer of andere materialen.

Daarnaast wordt handelaar Xur wat boeiender gemaakt. Deze mysterieuze kerel, die alleen van vrijdagochtend tot zondagochtend in één van de sociale ruimten te vinden is, krijgt straks een extra item om te verkopen: de Three of Coins. Als je dit koopt, vergroot het je kans op een Exotic drop bij je eerstvolgende boss fight. Naar verwachting kan je de Three of Coins krijgen door Strange Coins in te leveren bij Xur, al is dit nog niet helemaal zeker.

The Taken King verschijnt 15 september voor de Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Alias's avatar

    Om eerlijk te zijn vind ik Destiny al geruime tijd niet meer interessant met name door de tegenvallende content in de DLC’s die er zijn verschenen. De prijs van de komende DLC vind ik ook niet echt interesse opwekkend. Sorry Bungie maar ik sla deze over.

  2.   
    Codename_black's avatar

    Destiny is niet echt heel interessant geweest althans voor mij persoonlijk, ze beloofde een rijk verhaal met een enorme hoop content, het verhaal is weinig van te merken en de content is vrijwel hetzelfde, daarbij komend dat alle DLC een behoorlijke prijskaartje hebben met vrij weining nieuwe content. No thanks.

  3.   
    Papachico's avatar

    Wat beide mensen hierboven zeggen. Een potentiële game dat ze tot nu toe (en mogelijk nog wel zo zal blijven) zwaar hebben verkracht.