Pre-order Until Dawn en speel een extra hoofdstuk

We gaan eind augustus griezelen, want dan verschijnt Until Dawn die je nog langer kunt spelen als je de teen horrorgame pre-ordert. Ontwikkelaar Supermassive Games en uitgever Sony Computer Entertainment maken namelijk bekend dat als je de game reserveert, je een extra hoofdstuk te spelen krijgt, zo blijkt uit een persbericht.

Until Dawn draait heel erg om het verhaal en jouw keuzes hebben consequenties voor het verloop van het spel. Dit hoofdstuk doet daar nog een schepje bovenop, maar details over de extra speeltijd is nog niet gegeven.

Until Dawn verschijnt op 26 augustus, exclusief voor de PlayStation 4.

 1.   
  Neolite's avatar

  Dus als je de game niet pre-ordered krijg je niet de volledige game? Wat een belachelijke manier om je game te maken.

 2.   
  Alias's avatar

  Lijkt mij dat dit hoofdstuk later alsnog beschikbaar komt voor de overige kopers van de game, iets wat vrij vaak voorkomt de laatste jaren met pre-order content.

 3.   
  yannick_TXL's avatar

  Neolite schreef, "Dus als je de game niet pre-ordered krijg je niet de volledige game? Wat een belachelijke manier om je game te maken."

  Inderdaad, nu hoef ik em ook niet meer te hebben ook, zo’n haat aan halve games, waar je vervolgens 100 euro meer kwijt bent aan de andere helft enz.

 4.   
  dmb97's avatar

  Wat is dat voor een achterlijk iets als je de game niet pre-orderd dan krijg je een hoofdstuk minder ze kunnen naar de kloten lopen daarbij sony ik wou hem vd week bestellen maar nu koop ik hem helemaal niet meer want dat slaat helemaal nergens op ik wou dat een beetje meer ontwikkelaars naar cd project red keken hou zij hun klanten behandelen ik snap niet waar sony de laatse tijd mee bezig is mijn geld krijgen ze niet meer ze denken zeker dat wij (gamers) een stelletje mongolen zijn en alles pikken FUCK YOU ūüĎŅ