Dit zit er in de multiplayer beta van Call of Duty: Black Ops 3

Volgende week woensdag gaat de multiplayer van Call of Duty: Black Ops 3 van start op de PlayStation 4, gevolgd door een beta voor de Xbox One en pc een week later. Inmiddels is ook duidelijk geworden wat er allemaal in de multiplayer beta beschikbaar is om uit te testen.

Naast nieuwe wapens en het Specialists-systeem kunnen spelers de Weapon Paint Shop uitproberen, waarmee je wapens nog meer naar je eigen wensen kunt aanpassen. De actie vindt plaats op drie mappen:

Hunted: een grote jagershut, aan de voet van een waterval in de weelderige bergen van Ethiopië. Naast open terrein met lange zichtlijnen biedt deze map ook routes onder water voor liefhebbers van stealth.
Combine: in de afgelegen Egyptische Sahara ligt deze onderzoeksfaciliteit voor duurzaamheid en verticale landbouw. Deze map biedt hectische actie dankzij de compacte binnenruimtes, inclusief een open midden en gevaarlijke flankeerroutes.
Evac: Een verlaten evacuatiegebied op het overwoekerde dak van een wolkenkrabber in de overspoelde quarantainezone van Singapore.

De spelmodi die je kunt testen in de multiplayer beta zijn Team Deathmatch, Domination, Demolition, Kill Confirmed, Hardpoint, Capture the Flag en Search & Destroy. De op eSports-gerichte spelmodus Arena is niet beschikbaar in de beta.

Meer details over de inhoud van de beta is te vinden op de website van Treyarch.

Call of Duty: Black Ops 3 verschijnt 6 november voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

  1.   
    TheNerdNL's avatar

    ik ben benieuwt hoe het nu echt speelt

  2.   
    DennyPS4's avatar

    (null)