Patch Rocket League voegt nieuwe map en 3v3 Team Ranked-modus toe

Vanaf donderdag zal het eerst DLC-pakket van Rocket League te downloaden zijn. De Supersonic Fury DLC bevat een aantal toffe nieuwe items waarmee je je auto verder kunt personaliseren. Vandaag heeft ontwikkelaar Psyonix een patch vrijgegeven die de game klaarmaakt voor de launch van de DLC. De grootste veranderingen zijn als volgt:

 • Added “Utopia Coliseum” Arena
 • Added “Spectate” to “Choose Team” menu in “Private Matches,” allowing players the option to watch games rather than participate (3v3 match-type maximum)
 • Added 70+ new Country Flags and three “Sorry” items for our overloaded launch servers (“Servergate” Wheels, “Disconnected” Antenna, and “White Flag”)
 • Added 3v3 Team Ranked as a replacement for 3v3 Solo the Online match queue
 • Ranked matches will no longer start if the game is not full
 • Added the ability to create or join Private Matches that can be named and/or password-protected
 • Added “Vote to Forfeit” button to “Ranked” online matches
 • Up to four Party member’s Battle-Cars can now be displayed on the Menu screens
 • Patch 1.04 voegt dus de nieuwe map, Utopia Coliseum, toe. De patch introduceert ook de langverwachte 3v3 Team Ranked-modus. Je kunt nu dus eindelijk samen met twee andere spelers ranked games spelen. Ook hebben spelers nu de mogelijkheid om als toeschouwer een game te bekijken.

  Voor de volledige lijst aan veranderingen kun je terecht op de Psyonix-website.

  1.   
   Caroldus_Maximus's avatar

   Ik heb tot nu toe zoveel plezier beleefd aan deze game! Het enige frustrerende is dat je online geregeld tegen teammates aanloopt die het concept ‘verdedigen’ niet kennen, waardoor ik noodgedwongen maar veel tijd op de achterlijn ga doorbrengen.

   Maar goed, top om te zien dat ze deze game lekker blijven ondersteunen en ook veel cosmetische add-ons toevoegen, alleen een ander soort arena zou idd geen overbodige luxe zijn 🙂

  2.   
   3333/3333's avatar

   Added the ability to create or join Private Matches that can be named and/or password-protected

   Maar nog steeds geen crossplay private matches, terwijl dat juist al vanaf dag 1 in de game had moeten zitten. Maar nu wel lekker cashen met simpele dlc, nee dank je.

  3.   
   Bram_M99's avatar

   Leuk, ik vind het spel erg simpel maar toch erg leuk om te spelen.

  4.   
   mattioza's avatar

   Heb de nieuwe map eens gespeeld, ziet er goed uit maar brengt natuurlijk weinig verandering aan het spel.

  5.   
   Ryan2000's avatar

   Ben benieuwd naar de map! Ook naar de komende dlc packs

  6.   
   Flapjack's avatar

   tevens zijn de esl go4 cups nu ook open voor pc

  7.   
   stan_the_manNL's avatar

   hoop echt dat rocket league snel naar de xbox one komt:)

  8.   
   PaNNa's avatar

   Caroldus_Maximus schreef, "Ik heb tot nu toe zoveel plezier beleefd aan deze game! Het enige frustrerende is dat je online geregeld tegen teammates aanloopt die het concept ‘verdedigen’ niet kennen, waardoor ik noodgedwongen maar veel tijd op de achterlijn ga doorbrengen.
   Maar goed, top om te zien dat ze deze game lekker blijven ondersteunen en ook veel cosmetische add-ons toevoegen, alleen een ander soort arena zou idd geen overbodige luxe zijn 🙂 "

   Idem hier, als ik zie dat mijn teamgenoten naar voor rushen en heel de tijd offensief gaan spelen, dan speel ik automatisch defensief aan mijn doel. Er zijn er die blijkbaar niet beseffen dat het echt wel verschil maakt als je samen speelt.