Bandai Namco komt volgend jaar met shooter Get Even

Uitgever Bandai Namco Games brengt volgend jaar de shooter Get Even richting de winkelschappen. De game wordt ontwikkeld door het Poolse The Farm 51, dat eerder verantwoordelijk was voor de shooters Deadfall Adventures en Painkiller: Hell & Damnation.

De game doet zijn titel meer dan eer aan door singleplayer en multiplayer meer te combineren dat ooit. Doe mee met de verhaallijn van een ander en help hem zijn vijanden om te leggen of kom recht tegenover hem te staan door juist in de schoenen van diens tegenstander te stappen.

Namco Bandai helpt niet alleen met het uitgeven van Get Even, maar ze helpen ons ook met een productieniveau en bieden volledige ondersteuning op onze visie voor de game. We geloven dat Get Even een innovatieve mijlpaal wordt in het fps-genre.
Bandai Namco heeft de titel hoog in het vaandel staan en zet Get Even neer als één van zijn “belangrijkste titels voor komend jaar.” Bekijk hieronder de eerste teaser van Get Even, dat volgend jaar verschijnt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren