Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video preview: Dark Souls 3

De tweede Dark Souls is nog niet heel lang geleden verschenen en Dark Souls 3 staat voor de deur. De eerste die volledig voor de huidige generatie consoles is gemaakt! Wat merken we daar precies van? Leon en Valentijn zochten het uit.

  1.   
    BearsRidingTanks's avatar

    Ja ik denk ook dat ze de snelheid die ze met bloodborne hebben geintroduceert zullen houden maar de gameplay meer terug brengen naar darksouls, Wat ik me wel afvroeg is of ze nu meer verteld hebben over hoe de weapon arts werken en of er veranderingen zijn op het gebied van magic skills,Rings, hoe het poise systeem werkt en equip burden.

  2.   
    Noice!'s avatar

    Ik wil graag de opmerking plaatsen dat het ipv Dark Souls 2,5 eerder Dark Souls 1,5 is, iets waar veel fans blij mee zullen zijn. DS2 was verre van slecht, maar het ontbreken van een interconnected wereld en Miyazaki- touch waren toch een groot gemis en ik denk dat deze game een waardige opvolger van 1 gaat worden.

    Nu alleen hopen dat ze de framerate een keer op orde hebben; in een game als deze zou je eigenlijk een stabiele 60fps willen, maar als dat niet kan op z’n minst 30, maar dan wel écht locked!