Destiny: The Taken King meer dan twee keer zo groot als The Dark Below

Destiny: The Taken King kent met een prijs van 40 dollar voor de basisversie een stevig prijskaartje, maar volgens ontwikkelaar Bungie krijg je er dan ook zeker wat voor terug. The Taken King bevat ruim twee keer zoveel content als The Dark Below, zo laat Eric Osborne weten:

I don’t have any trouble saying that The Taken King is well more than twice as much content as the Dark Below. The story’s great, there’s seven Crucible multiplayer maps, there’s three brand-new Strikes, and they’re the best Strikes we’ve delivered to date.

We’ve got the Dreadnaught, which is not just a big new destination to explore, it’s really deep and layered, there’s tons of little secrets and things you can collect [and] riddles and clues and stories and quests and quest logs and more guns and more gear and exotics. We’ve got three revised Strikes that are existing [Destiny Year One] Strikes but with the Taken infused in them to change them up for the first time. We’ve got the [King’s Fall] Raid, we’ve got a bunch of stuff we aren’t talking about but will.

De eerdere uitbreidingen The Dark Below en House of Wolves voegden elk diverse nieuwe content toe. Zo bevatte The Dark Below naast verhalende missies ook de tweede raid, Crota’s End. House of Wolves vulde Destiny aan met onder andere de PvP-modus Trials of Osiris en de Horde-modus Prison of Elders.

 1.   
  WoKingNL's avatar

  Je betaalt er ook 4x zoveel voor dus zo gek is dat niet? :p

 2.   
  vistaberg's avatar

  Vind het een beetje uitmelking van het spel. Veel te veel geld voor wat extra content. De game is gewoon niet conpleet genoeg geweest in mijn ogen en ben niet iemand die een game weer oppakt omdat er een kleine toevoeging is. Kortom vind het jammer dat het gehele potentie niet meteen is benut en dat de gamer nu te veel betaald voor delen van een game om het compleet te krijgen.

 3.   
  Thijs.'s avatar

  vind het veel geld voor net iets te weinig content. alsnog koop ik hem wel maar voor 30 was het beter geweest

 4.   
  DennyPS4's avatar

  al tijden geleden gestopt met spelen van dit spel.
  elke x hetzelfde spelen gaat een keer vervelen.
  en nu moeten wij ineens 40 euro gaan betalen voor een uitbreiding.
  bij call of duty hebben de meeste er al moeite mee om 20 euro te betalen voor een uitbreiding..

  kan je net zo goed een nieuw spel kopen denk ik dan.
  😉

 5.   
  Papachico's avatar

  Dan koop ik em niet. The Dark Below was super klein, weinig content aka geen reet te doen na 2 weken. Nee laat maar zitten deze ongein

 6.   
  quickssilverr's avatar

  uhhh… ik vond The Dark Below niet zo heel ‘groot’ of ligt dat nu alleen aan mij? 🙁

 7.   
  evilmase's avatar

  dark below was al super klein dus verwacht maar geen grote map voor the taken king…zgnmd 2 x groter.

 8.   
  D_Dog's avatar

  sorry maar …hell no. 40 euro is VEELS te veel geld voor DLC.

 9.   
  Borgir4's avatar

  Mensen vergeten soms dat men voor een nieuwe fifa titel ook elk jaar 60 a 70 euro neertelt wat in mijn ogen ook maar dlc op een schijfje is. Cod komt ook in die buurt met een verhaalijn van max 6 uur en een multiplayer en daar betaal je ook de volle prijs van 60 a 70 euro voor . Als je t zo bekijkt is 40 euro voor een vervolg dat niet op schijfje staat nog niet zo heel veel . ( en je kan je gehele character gwn blijven gebruiken)

 10.   
  Noice!'s avatar

  ”DennyPS4″ schreef, "al tijden geleden gestopt met spelen van dit spel.
  elke x hetzelfde spelen gaat een keer vervelen.
  en nu moeten wij ineens 40 euro gaan betalen voor een uitbreiding.
  bij call of duty hebben de meeste er al moeite mee om 20 euro te betalen voor een uitbreiding..
  kan je net zo goed een nieuw spel kopen denk ik dan.
  😉 "

  Ik snap de commotie niet. Hoeveel kost een season pass van CoD? €50. En elk jaar komen ze weer met een nieuwe game van €65. Over 2 jaar uitgesmeerd betaal je voor CoD en Destiny een heel eind hetzelfde denk ik en als je het in euro per uur uitdrukt zitten de meeste Destiny spelers heel goedkoop te gamen tot nog toe.

 11.   
  Danielle.k's avatar

  Zojuist gekocht alvast op de Xone, speel het spel samen met me zoon en dat is geweldig en gezien we onze accounts delen hoeven we dus maar 1x Live aan te schaffen en alle games die we digitaal kopen (meestal 10 euro duurder) kunnen we samen tegelijk gebruik van maken.

 12.   
  mastertje's avatar

  ”Borgir4 “ schreef, "Mensen vergeten soms dat men voor een nieuwe fifa titel ook elk jaar 60 a 70 euro neertelt wat in mijn ogen ook maar dlc op een schijfje is. Cod komt ook in die buurt met een verhaalijn van max 6 uur en een multiplayer en daar betaal je ook de volle prijs van 60 a 70 euro voor . Als je t zo bekijkt is 40 euro voor een vervolg dat niet op schijfje staat nog niet zo heel veel . ( en je kan je gehele character gwn blijven gebruiken)"

  Qua fifa/pes sla je toch wel de plank mis vind ik. Dat zijn spellen (in mijn geval) wat garant staat voor vele uren individueel als zowel met vrienden. En weinig veranderingen. Tsjoa je kan niet zomaar de spelregels veranderen he 😛

  En bij destiny is het altijd praktisch exact hetzelfde naar mijn mening. En de vorige dlc’s voegden niet extreem veel toe.

 13.   
  Borgir4's avatar

  het enige wat er bij fifa verandert zijn de spelers die aangepast worden en de graphics die een tikkeltje verbetert worden voor de rest verschillen 2 opeen volgende fifa’s niet echt van mekaar niet slecht zeker niet hoor maar om daar nu altijd volle prijs voor te betalen vind ik een beetje magertjes maak er ook elk jaar dlc ‘ s van voor 30 a 40 euro en het zou voor velen een pak aantrekkelijker zijn

 14.   
  Mjolnir's avatar

  Laat ik dan ook maar een duit in het zakje doen, maar dan die van de tevreden mensen. Taken King allang besteld, waarom ook niet. De hele essentie van games is dat je altijd hetzelfde doet. Je schiet dezelfde gasten neer, je schiet een balletje in een goal, je verzamelt resources om een leger te bouwen… Big deal.
  En dan niet zeggen, ja maar bij mij is het anders, nee. Click, rinse, repeat.

  Hoe dat uitgevoerd wordt, daar kan je wat aan veranderen. Persoonlijk vind ik Destiny hartstikke gezellig. CoD eens in de 4 jaar ook, dan koop ik ook gewoon een bij.
  Als je een game met veel plezier weet te spelen, dan ben je d’r best bereid voor om daar wat voor bij te kopen, net dat beetje extra speelplezier. En dat is mij die 40 best waard.
  Beter dan 70 per jaar voor een nieuwe CoD, als is de 30 euries maar een schrale troost 😳