Smach Zero verschijnt in vierde kwartaal 2016

Heb jij altijd al je pc-games in je broekzak mee willen nemen en onderweg lekker kunnen gamen? Vanaf eind volgend jaar is dat mogelijk want dan komt de Smach Zero op de markt, voorheen bekend als de Steam Boy. De Smach Zero is als het ware een handheld pc waarop je je games uit je Steam-collectie kunt spelen.

Vandaag melden de makers van het apparaat dat deze vanaf het vierde kwartaal van volgend jaar in de schappen moet liggen. Vanaf 10 november aanstaande zijn pre-orders te plaatsen voor een exclusieve prijs van 299 dollar. Maar let wel, de uiteindelijke winkelprijs zal volgens het bedrijf iets hoger liggen, dus deze prijs is slechts tijdelijk.

Het apparaat is voorzien van 4GB werkgeheugen, een 720p touchscreen, HDMI-aansluiting, Bluetooth, Wifi-mogelijkheden en 32 GB opslaggeheugen. Verder draait het uiteraard op Valve’s SteamOS, dat specifiek gemaakt is voor het draaien van Steam.

Zie jij het zitten om een Smach Zero aan te schaffen en je pc-games in de bus of trein te spelen? Of kruip je toch liever achter je pc?

  1.   
    Nuffsaid's avatar

    Zit er dik in dat ik er een ga kopen