Nieuwe DLC Battlefield 4 bevat nachtelijke map

Volgende maand verschijnt er een nieuw DLC-pakket voor Battlefield 4 genaamd Night Operations. De naam zegt het al: EA laat ons spelen op onder meer de map ‘Zavod: Graveyard Shift’ terwijl de zon al enkele uren onder is. Ook zijn er enkele kleine veranderingen doorgevoerd om de tactische en stealthy gameplay te verbeteren, waaronder verbeterde geluiden en lampen die je kapot kunt schieten.

De map Zavod: Graveyard Shift is gebaseerd op de map Zavod 311, die we al kennen uit Battlefield 4, en zal alle huidige game-modi ondersteunen. Wel is er een tweede set-up gemaakt voor de Gunmaster-modus, die volgens EA compleet anders speelt in de nacht. Verder brengt Night Operations enkele andere veranderingen met zich mee die niet direct betrekking hebben op de nachtelijke setting. Zo wordt er hard gewerkt aan een nieuwe public server team balancer om de teams eerlijker te verdelen en zullen er nog wat kleine veranderingen worden toegepast op verschillende wapens.

Tot slot brengt de DLC, zoals je in onderstaande video kunt zien, nieuwe vizieren en andere attachments met zich mee. EA heeft nog geen exacte releasedatum vrijgegeven voor de nieuwe DLC, maar zeker is dat Night Operations in september zal verschijnen. Meer informatie volgt binnenkort, aldus de uitgever.

 1.   
  Bacotje's avatar

  Zeker proberen! Wacht al een tijdje op nightmode!

 2.   
  PaNNa's avatar

  Lijkt me leuk, eens wat anders ๐Ÿ™‚

 3.   
  23tygo's avatar

  Lijkt me heel leuk! En dan komt binnenkort ook een andere nieuwe dlc voor premium met 4 nieuwe maps erin! Het is echt chill om te zien hoe ze de game nog supporten.

 4.   
  noah81's avatar

  23tygo schreef, "Lijkt me heel leuk! En dan komt binnenkort ook een andere nieuwe dlc voor premium met 4 nieuwe maps erin! Het is echt chill om te zien hoe ze de game nog supporten."

  Waar kun je dat vinden die nieuwe dlc?
  Of bedoel je die veteran dlc van allemaal oude bf’s?
  Die is dacht ik niet alleen voor premiumleden…

 5.   
  Bram_M99's avatar

  Erg tof dat ze deze game nog zo supporten en dat mag ook zeker wel. Ben heel erg benieuwd hoe dit speelt.

 6.   
  Supermanneke's avatar

  *Kuch* http://www.gamersnet.nl/phpBB/viewtopic.php?p=581897#581897 *kuch*

  Maar het ziet er inderdaad wel vet uit. De Summer Patch komt in September als het goed is. Daarnaast komen Infiltration of Shanghai en de Golmud nachtmap later nog. (En de CMPs.)

 7.   
  Mjolnir's avatar

  We zullen BF4 er maar weer eens opgooien, maar weer even warmdraaien voor de battles.
  Night battles zijn echt wel een toevoeging wat dat betreft, iets waarvan ik nog niet doorhad dat ik het miste… Maar nu wel ๐Ÿ˜›

 8.   
  bjorntukkertje's avatar

  Pfffff moet ik alles weer updaten haha duurt veel te lang met mijn internet

 9.   
  thom.seagal's avatar

  zou gaaf zijn als we night vision goggles kregen zoals in bf2

 10.   
  Overload14's avatar

  Toch wel een leuke toevoeging. Nu krijgen die flairs eindelijk eens een nut ๐Ÿ˜›

 11.   
  MBgamer's avatar

  Zijn er nog prijzen bekend of word dut gewoon een “update”??