Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video preview: Fallout 4

Peter, beter bekend als de Vault Boy van GamersNET, ging ook op Gamescom natuurlijk weer aan de slag met Fallout 4. Maar waar tijdens E3 vooral op vernieuwing in werd gezet, blijkt Bethesda in Duitsland juist veel nostalgie op te willen wekken. En onze Tom en Peter lijken daar weinig problemen mee te hebben…

 1.   
  Danielle.k's avatar

  Vette video preview, kijk enorm uit naar deze game en de games op Star Wars Battlefront na (geen SP) die Peter op noemde zijn ook mijn favorieten waar ik naar uit kijk.

 2.   
  GENERAL_DS's avatar

  Het viel mij ook op dat inderdaad het hacken en lockpicken hetzelfde is gebleven. Wat mij wel opviel is dat het aantal Rads wat je hebt van invloed is op de max HP die je kunt hebben. een interessante mechanic die meer invloed op het spel heeft dan de ziekte in Fallout NV.

 3.   
  PaNNa's avatar

  Deze is toch wel een must have voor mij ๐Ÿ™‚

 4.   
  UncreatedKoen's avatar

  Toffe preview! Wel jammer dat het erg veel neigt naar Fall-out 3 in een beter jasje. Je zou bijna zeggen dat het de Fall-out 3 Definitive Edition wordt als je Peter zo hoort ;p

 5.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Lijkt mij een interessante game, heb de serie nog nooit aangeraakt, maar het proberen waard! ๐Ÿ™‚

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik heb nog nooit een Fallout game gespeeld, dus voor mij is het wรฉl vernieuwend! ๐Ÿ˜›

 7.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Ik ga de game voor het eerst spelen, ik ben benieuwt hoe het mij gaan bevallen. Tom mooie intro man ๐Ÿ˜‰

 8.   
  DB Ries's avatar

  Fallout gaat mij niet om vernieuwing, het is game waarin het belangrijkste gaat, althans voor mij, om de sfeer, het verhaal, de humor en de bijzondere karakters die je tegen komt.