Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe video preview: Scalebound Gamescom video preview

Het duurde even: maar Scalebound is eindelijk écht uit de doeken gedaan. Een lompe JRPG met een Westers sausje, van de makers van de grootste hack ’n slashers. Valentijn mocht de game al exclusief checken op Gamescom 2015 en praat Tom bij over de Xbox-exclusive.

 1.   
  UncreatedKoen's avatar

  Zeker een die aan mijn lijstje toegevoegd kan worden!

 2.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Tot nu toe ziet het er goed uit! Dat moet wel een topper worden.

 3.   
  Noice!'s avatar

  Een G-RPG Valentijn? Das een RPG waarin je de eigenaar en hoofdredacteur van een gamesite speelt, die tijdens z’n drukke bestaan ook tijd moet maken voor de (mannen)liefde. Het spel is voornamelijk een opeenstapeling van Eurovisie songfestival kijken, grote zonnebrillen kopen en achter de rug van je vriend om via Tinder proberen sex-dates te regelen in een Tuk Tuk.

  Count me in! Scalebound lijkt me ook leuk trouwens.

 4.   
  Valent!jn's avatar

  with a vengeance schreef, "Een G-RPG Valentijn? Das een RPG waarin je de eigenaar en hoofdredacteur van een gamesite speelt, die tijdens z’n drukke bestaan ook tijd moet maken voor de (mannen)liefde. Het spel is voornamelijk een opeenstapeling van Eurovisie songfestival kijken, grote zonnebrillen kopen en achter de rug van je vriend om via Tinder proberen sex-dates te regelen in een Tuk Tuk.
  Count me in! Scalebound lijkt me ook leuk trouwens."

  Óf een RPG voor de echte G’s. Wij gaan er maar vanuit dat de game voer wordt voor de echte (ekte) gangstergamer. 😉