Campaign Halo 5: Guardians twee keer zo lang als die van Halo 4

Halo 5: Guardians belooft een grote en grootse game te worden, in meerdere opzichten. Volgens ontwikkelaar 343 Industries gaan we dat ook merken aan de campaign, want deze is naar verluidt twee keer zo lang als die van Halo 4.

Oorspronkelijk had het ontwikkelteam zelfs een n贸g langere campaign in gedachten, maar tijdens het maken van de game heeft men blijkbaar toch besloten om het geheel wat terug te schroeven. Nog altijd wel het dubbele van Halo 4, dat dan weer wel.

Dit najaar kunnen we zelf gaan ontdekken of de langere campaign de moeite waard is, als Halo 5: Guardians vanaf 27 oktober beschikbaar is voor de Xbox One.

  1.   
    OllieDenZotn's avatar

    En hopelijk wat uitdagender ook..

  2.   
    Neolite's avatar

    Je weet dat Halo op Heroic gespeeld hoort te worden toch? En daarnaast als het niet moeilijk genoeg is zet je toch gewoon wat skulls aan?

    OT,

    Heel erg mooi dat de campaign langer wordt, dat mocht ook wel na de korte in Halo 4

  3.   
    OllieDenZotn's avatar

    Neolite schreef, "Je weet dat Halo op Heroic gespeeld hoort te worden toch? En daarnaast als het niet moeilijk genoeg is zet je toch gewoon wat skulls aan?
    OT,
    Heel erg mooi dat de campaign langer wordt, dat mocht ook wel na de korte in Halo 4"

    Als echte halo fan speel ik die niet op heroic, maar op legendary en dan nog de laso’s ook. Ik denk niet dat je de moeilijkheidsgraad van halo 4 kan vergelijken met die van halo 3 en laat staan 2. 馃槈

  4.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Halo 4 was idd niet moeilijk op legendary. Deel 1 vond ik nog het meest uitdagend.

  5.   
    Danielle.k's avatar

    Speel hem wel op standje normaal :).

  6.   
    Glenn Lambrix's avatar

    Lang verhaal, veel uren spelen, huiswerk dat niet op tijd afkomt… 8) 馃槬