Releasedatum Uncharted-film bekendgemaakt

Sony heeft haar filmplannen bekendgemaakt voor de komende jaren. Nu zou dit bericht meer iets zijn voor MovieNET, zij het niet dat er een hele interessante releasedatum tussen staat. De langverwachte film van Uncharted zal namelijk vanaf 30 juni 2017 in de bioscopen te zien zijn. De film, die in 2008 al aangekondigd is, heeft een moeilijke weg bewandeld. Meerdere scripts zijn afgewezen en onlangs is regisseur Seth Gorden, bekend van Horrible Bosses, opgestapt. De redenen hiervoor verschillen per bron.

Hoewel Sony nog steeds niemand heeft gevonden die de iconische rol van Nathan Drake op zich gaat nemen, lijkt Sony er zeker van te zijn dat de film in 2017 uit zal komen. Ondertussen verschijnt de Ratchet & Clank-film op 29 april 2016 en heeft de film van The Last of Us in januari al zijn tweede conceptscript afgekregen.

Het hele lijstje met data, waaronder ook die van Resident Evil 6, kun je vinden op Kotaku

Wat denken jullie? Zal de Uncharted-film echt nog komen? Zo ja, wie moet volgens jou Nathan Drake spelen? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  Fiscus's avatar

  Betekent dit dat we nog wel even kunnen wachten op een The Last of Us film?

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik vind het goed dat het allemaal zo lang duurt, want dat betekent dat ze dit project heel serieus nemen en de tijd nemen zodat ze de franchise met respect goed af kunnen werken i.p.v. snel te cashen!

  Dus Hulde voor ze!! 8)

  Want zoveel goede films gebaseerd op games zijn er natuurlijk niet.

 3.   
  petiertje's avatar

  Jep, dat wat jij zegt, of er is zoveel gesteggel dat ze er helemaal niet goed uitkomen en het daardoor juist een slechte film wordt.

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Ik vind het goed dat het allemaal zo lang duurt, want dat betekent dat ze dit project heel serieus nemen en de tijd nemen zodat ze de franchise met respect goed af kunnen werken i.p.v. snel te cashen!
  Dus Hulde voor ze!! 8)
  Want zoveel goede films gebaseerd op games zijn er natuurlijk niet. "

 4.   
  PaNNa's avatar

  2017? Hadden ze nog effe tijd om dit aan te kondigen.

 5.   
  Bram_M99's avatar

  Het meest kijk ik uit naar The Last of Us film, sowieso vind ik het erg vet dat er films worden gemaakt van games.

 6.   
  DennyPS4's avatar

  ben benieuwd. vond de games echt super gaaf.
  verwacht dus ook veel van de film al denk ik dat het een totale flop word met B acteurs en een slecht script..
  nogmaals, ik hoop het niet!!

 7.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Films die naar een game worden ‘geport’, vind ik tof. Maar een game naar een film? Hmmm… dan valt er toch de plezier ervan af? Dan kun je het toch niet zelf beleven?