Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Pro Evolution Soccer 2016 Gameplay Trailer – Gamescom 2015

PES is er weer! In deze gameplay trailer zien we voetbal op zowel club als nationaal niveau, met zelfs een bijrolletje voor Nederland!

 1.   
  fdennis's avatar

  Ik koop voetbalgames al sinds 2006. En als ik terug kijk naar wat mijn favoriete voetbalgames waren. Dan kom ik uit op Pes 6 en 9. Het is alleen jammer dat ze zo vervallen zijn. Ook deze trailer weet mij totaal niet te pakken. En dat is jammer want ik had altijd erg veel liefde voor deze serie. En de hoop dat Pes het licht weer gaat vinden begint met de jaar te vervallen.

 2.   
  Lashrom's avatar

  fdennis schreef, "Ik koop voetbalgames al sinds 2006. En als ik terug kijk naar wat mijn favoriete voetbalgames waren. Dan kom ik uit op Pes 6 en 9. Het is alleen jammer dat ze zo vervallen zijn. Ook deze trailer weet mij totaal niet te pakken. En dat is jammer want ik had altijd erg veel liefde voor deze serie. En de hoop dat Pes het licht weer gaat vinden begint met de jaar te vervallen."

  Om eerlijk te zijn heb ik het gevoel dat er veel FIFA gamers toch wel de PES 2016 proberen. Ook ik ben het zat om steeds te zien hoe FIFA hun games elke keer uitmelken terwijl het bijna ieder jaar steeds hetzelfde eruitziet. Misschien kleine aanpassingen in de game mechanics of nieuwe bewegingen. Bij PES zie je de laatste jaren steeds meer veranderingen aan de game mechanics en gezichten, maar het speelt gewoon op een of ander wijze niet zo lekker meer zoals de klassieke PES games (PES 6 en 7). De spelsnelheid was op een rap tempo waardoor het lekkerder speelde. Van mij mag PES dit jaar de shine pakken!

 3.   
  mastertje's avatar

  Waar fifa vroeger altijd meer de arcade achtige game was, en pes juist meer van realisme. Hebben ze dat de afgelopen paar jaar van stuiver gewisseld lijkt het wel. Nou overtuigd gameplay beelden van pes 2016 mij ook totaal niet eigenlijk. Maar kan hetzelfde zeggen over Fifa 16 😆