Carrière-modus FIFA 16 bevat trainingsmogelijkheden

Tijdens de persconferentie van EA op de Gamescom vanmorgen heeft EA bekendgemaakt dat de vernieuwde carrière-modus van FIFA 16 meerdere trainingsmogelijkheden bevat. In totaal zijn er meer dan 30 oefeningen die je je spelers tussen de wedstrijden door kunt laten doen om zo hun vaardigheden te verbeteren.

Uiteraard zullen topspelers als Messi en Christiano Ronaldo weinig hebben aan deze trainingen, maar jongere jeugdspelers kun je op deze manier nog beter opleiden en trainen om op hetzelfde niveau te komen en uiteindelijk voor miljoenen door te verkopen.

Verder is ook de mogelijkheid toegevoegd om zogeheten pre-season tournaments te spelen. Hierdoor kun je, in voorbereiding op je seizoen, niet alleen oefenwedstrijden spelen maar dus ook vooropgezette toernooien. Wat vinden jullie van deze nieuwe toevoegingen aan de carrière-modus van FIFA 16? Laat het ons hieronder weten!

 1.   
  mastertje's avatar

  Als dat de enige 2 vernieuwingen zijn, ben ik wederom teleurgesteld. Eigenlijk moet heel de carriere modus op de schop. Ze gebruiken dat concept nu al jaaaaren (dacht vanaf 07 a 08) zonder noemenswaardige veranderingen de heletijd

 2.   
  ChielB's avatar

  Trainen van jonge spelers is wel tof. Zo kan je toch echt wat meer aan een team bouwen met talentjes en die verbeteren. Maar inderdaad, de basis blijft al wat jaren heel herkenbaar.

 3.   
  Basman01's avatar

  Dit zijn goede verbeteringen, ik hoop dat ze hier nog verder op voort bouwen

 4.   
  Fiscus's avatar

  Ik heb een hekel aan dat scoutingsnetwerk. Ik wil graag het gemiddelde gelijk zien van een speler. Verder vind ik de nieuwe pre-season toevoeging een heel goed idee waar je geld mee kan verdienen en spelers kunt testen. Ik heb er zin in!!

 5.   
  fdennis's avatar

  Zolang die afschuwelijke scoutingnetwork weg is vind ik het best. Want het slaat echt nergens op dat je de ratings niet kunt bekijken.

 6.   
  mastertje's avatar

  fdennis schreef, "Zolang die afschuwelijke scoutingnetwork weg is vind ik het best. Want het slaat echt nergens op dat je de ratings niet kunt bekijken. "

  Naja dat snap ik nog wel. Maar zou het dan een ruime indicatie geven bij de onbekende spelers. Bijv 72-78 en dat je dan of de gok neemt of dat je er een scout opzet zodat je de echte rating komt te weten. Wereldspelers moeten wel gewoon ratings vermeld hebben

 7.   
  D_Dog's avatar

  Heel simpel. Meteen jeugdelftallen erin (jong PSV etc), al is het maar met random namen. Dat kan je dan weer zelf editen. 8)