Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gn video: GamersNET Gear Turtle Beach 800 Elite draadloze gaming headset

Deze week behandelen Tom en Peter het vlaggenschip van Turtle Beach op de PlayStation 4. De Turtle Beach Elite 800 heeft actieve noise cancellation en nog veel meer.

 1.   
  KoloFc's avatar

  Zieke headset van turtle beach 😉

 2.   
  Musicman88's avatar

  Ziet er slick uit, maar voor 280 euries is het dan wel weer een beetje duur. 🙄

 3.   
  Leukste's avatar

  Een prima headset. Ik denk dat de prijs alleen wat aan de hoge kant is en daardoor een barriere is. Maak ook heel tof dat dit met de Playstation 4 werkt.

 4.   
  UncreatedKoen's avatar

  Toffe headset! Helaas jammer alleen voor PS4 en PC natuurlijk en niet Xbox One. Maar 280 euro voor een headset? Wij zijn skeere mensen en leven op Youtube Moneys dus dat heb ik niet zo 1 2 3 in de portemonnee hangen!

 5.   
  Tom 2.0's avatar

  Tof ding, doet me denken aan die hele dure Bose koptelefoons (met noise cancellation). Waar ik echter niet blij mee ben zijn de aangepaste ”profielen” voor bass, mid, en treble. Sound engineers werken maanden aan de precieze ‘”mix” die klopt bij de game, en dan gaat zo’n (verder geweldige) koptelefoon lopen klooien aan de EQ. Het is een feature die werkelijk op de meest goedkope mp3-spelers zat toen ik nog 10 was!

 6.   
  bjorntukkertje's avatar

  Ik heb de 400x steath, deze was beter volgens de reviews dan de 500x, en hij bevalt mij ook echt prima, super tof geluid, lange batterij en goede draadloze verbinding, super ding, een aanrader als je nier veel geld te besteden hebt/wil besteden aan een headset. Een nadeel is wel dat de lampjes op de headset wel de hele tijd flikkeren, dat kan irritant zijn als het donker is

 7.   
  Bram_M99's avatar

  Leuke review, de headset lijkt me echt super tof, maar €280 voor een headset gaat mij net te ver…